spot_img
spot_img

Surpriză emoționantă pentru unul dintre cei mai iubiți dascăli din Câmpia Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Doamna învățătoare, Ileana Banea, de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazu” din Câmpia Turzii a avut parte de surpriza vieții sale.

Cu câteva zile înainte de a se pensiona și de a părăsi, definitiv, catedra pe care a iubit-o atâția ani, foștii elevi, acum în clasa a 7-a B, i-au pregătit o surpriză memorabilă!

Aceștia au aranjat ca doamna învățătoare să fie chemată în clasă, într-un suflet, crezând că e o urgență … însă o așteptau foștii săi elevi, care au întâmpinat-o cu aplauze. Apoi i-au citit un mesaj de recunoștință, care a emoționat-o pe doamna Banea până la lacrimi.

Ulterior, pe videoproiectorul clasei, a rulat clipul de mai jos:

După prezentarea video, copiii i-au dăruit doamnei învățătoare un superb buchet de flori, precum și un tort aniversar.

Printre îmbrățișări și lacrimi, doamna Banea s-a adresat elevilor.

„Sper ca acestea să fie doar lacrimi de bucurie și emoție, pentru că m-aș bucura ca în viață să aveți doar lacrimi de fericire. Vă mulțumesc din suflet că sunteți copii deosebiți, ați fost și veți rămâne. Încă odată vă mulțumesc din suflet. Nu m-am așteptat la o asemenea surpriză. M-ați făcut să simt că nu mi-am ales greșit meseria. Felul în care sunteți pregătiți mă face să cred că am avut o contribuție pozitivă în formarea voastră. Mult succes vă doresc și vouă, precum și doamnei diriginte și vă felicit pentru rezultatele de până acum”, a spus doamna profesoară, Ileana Banea, unul dintre cei mai iubiți și mai respectați profesori și învățători din Școala Gimnazială Mihai Viteazu.

În anii petrecuți în spatele catedrei, doamna învățătoare a pregătit multe generații, îndrumându-le tuturor primii pași în viață.

RefleqtMedia îi felicită pe tinerii elevi pentru demersul lor și îi transmite stimatei doamne învățătoare multă sănătate, viață lungă și o pensie liniștită! 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Val de reacții emoționante – oamenii-l regretă pe Leluț Vasilescu

Vestea privind decesul bateristului trupei Compact, Leluț Vasilescu a generat multe reacții emoționante, venit din toată lumea artistică. Adrian...

La volan prin cartierul Lut sub efectul a 4 droguri

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Câmpia Turzii au...

Medicul, Tiberiu Vedean, este NEVINOVAT!

In cursul zilei de ieri, o persoana a adus alegatii foarte grave medicului, Tiberiu Vedean. Initial, RefleqtMedia a publicat stirea care...

Doamnele de la Baza 71 Aeriana s-au imbracat in IE

IA românească, un mijloc de promovare a identităţii românilor Astăzi sărbătorim naşterea Sfântului Ioan Botezătorul şi Sânzienele. Tot astăzi,...
spot_img

Citește prospectul vaccinului anti-COVID-19!

Cel mai discutat subiect public din România este vaccinul Pfizer, a cărui administrare către medicii din Linia 1 a luptei cu COVID-19 începe astăzi. Însă...
%d bloggers like this: