spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Culisele unui gest groaznic

Suicidul comis prin spanzurare de un barbat din Tritenii de Sus ascunde o serie de detalii groaznice, pe care RefleqtMedia le prezinta in cele ce urmeaza.

In articolul initial am scris ca barbatul urma tratament psihiatric. Ei bine, acesta si-a motivat depresia de care suferea, pe fondul apropierii casei sale de capela mortuara. Desigur, un astfel de argument nu justifica sub nici o forma un act de sinucidere.

In al doilea rand, pozitia cadavrului in streangul legat de suportul de vie demonstreaza dorinta si determi area barbatului de a muri. Spre deosebire de suicidul clasic prin spanzurare, care presupune atarnarea in streang fara a avea suport la picioare, barbatul din Triteni a actionat altfel. Acesta putea oricand sa se sprijine pe propriile picioare, pentru a renunta la gestul groaznic, dar a ales sa atarne in streang.

Indiferent de aceste culise si detalii, un alt element de statistica reiese in evidenta si da fiori populatiei din Tritenii de Jos. Potrivit statisticilor, zona Triteni are printre cele mai inalte rate de sinucidere din judetul Cluj.

spot_img
spot_img
spot_img