spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Subprefectul de Cluj, alături de Ministrul Transporturilor, au verificat Autostrada Nădășelu – Zimbor

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, împreună cu subprefectul județului Cluj, Răzvan Ciortea, au verificat astăzi stadiul lucrărilor pe secțiunile Nădășelu – Zimbor și Zimbor – Poarta Sălajului din Autostrada Transilvania!
 
“Constructorul român are o mobilizare foarte bună pe toți cei 42,3 km ai celor două secțiuni finanțate prin PNRR.
Ne-au fost prezentate probleme cauzate de fenomene naturale (alunecări de teren), motiv pentru care, în 3 august, CNAIR a scos la licitație proiectarea și execuția lucrărilor necesare devierii traseului secțiunii Nădășelu – Mihăiești.
Având în vedere situația din teren, sper ca anul viitor se va putea circula pe cei 12,2 km ai secțiunii Zimbor – Poarta Sălajului.
Voi continua verificările și pe celelalte șantiere pentru a mă asigura că toate termenele vor fi respectate!”- Sorin Grindeanu-Ministrul Transportului
 
La rândul său, subprefectul, Răzvan Ciortea, s-a declarat mulțumit de evoluția șantierului.
 
„ Ne-au fost prezentate probleme cauzate de fenomene naturale (alunecări de teren), motiv pentru care, în 3 august, CNAIR a scos la licitație proiectarea și execuția lucrărilor necesare devierii traseului secțiunii Nădășelu – Mihăiești.
Totodată, mulțumesc dl.Ministru pentru sprijinul și susținerea pe care și-a exprimat-o față de organizația P.S.D. TURDA și Cluj.
Felicitări dl.Ministru pentru implicare și profesionalism.”, a declarat Ciortea.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img