spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Strategia stupidă al lui Petre Pop stârnește CURAJ ȘI NORMALITATE!

Jocul politic de la Câmpia Turzii a căpătat un nou nivel de dificultate, în care nu mai trag toți în omul de la putere. Nu, acum e altfel și totul a pornit de la candidatul PSD, Petre Pop.

Într-un articol publicat pe florestinews.ro – site despre care se spune că este coordonat de Petre Pop, candidatul PSD este „foarte umflat” din punct de vedere electoral, deși cel mai recent sondaj TurdaNews.net spune contrariul.

Astfel, dacă în sondajul colegilor noștri, Petre Pop a avut  4.20% din preferințele electorilor, pe Florestinews.ro, Petre Pop se marketează drept principalul contracandidat al lui Dorin Lojigan la funcția de primar.

„Alegerile locale din 9 iunie la Câmpia Turzii sunt caracterizate printr-o confruntare între Petre Pop de la Partidul Social Democrat (PSD) și Dorin Lojigan de la Partidul Național Liberal (PNL), ambii candidați pornind cu șanse aparent egale, fiecare având suportul a aproximativ 50% din electorat conform sondajelor inițiale. Această egalitate de șanse subliniază intensitatea și importanța luptei pentru conducerea orașului.”, scrie site-ul amintit.

Ba mai mult, într-o strategie absolut stupidă a lui Pop de a-l ataca pe „adevăratul challenger la centura cu diamante a lui Lojigan”, Marian Morar, site-ul amintit mai sus face referire la un „blat între PNL și AUR”.

Manevre electorale controversate – Blat PNL și AUR Câmpia Turzii

Strategiile electorale ale lui Lojigan, inclusiv blatul PNL cu partidul AUR, au stârnit critici și suspiciuni, afectând potențial șansele sale de succes în aceste alegeri datorită percepției de manipulare și lipsă de transparență.

De asemenea aroganta afișată de liderii PNL Câmpia Turzii, a blatului cu formațiunea politică AUR unde Lojigan și-a trimis subalternul pe Marian Morar pe post de iepuraș pentru a colecta voturile AUR și a le utiliza pentru PNL crează mozaicul electoral și premisele ca Lojigan să piardă alegerile.”,se menționează în sursa amintită.

Ei bine, toată această stratagemă l-a făcut pe Morar să reacționeze, iar reacția a fost … WOW!

Am observat că unii din PSD Câmpia Turzii continuă să mă atace pe mine, în loc să-l atace pe primarul Dorin Lojigan, care ar fi adversarul lor sau cel puțin, așa ar trebui să fie. Am încercat să înțeleg de ce… Evident, faptul că mulți votanți PSD mă preferă pe mine poate fi un motiv. Însă, parcă mai e ceva…

Sunt un om deschis, nu am nimic de ascuns, mi-am dat demisia din Primărie cu demnitate atunci când mi-am dat seama că cetățeanul nu mai este respectat (nu ca alții care au ținut cu dinții de scaunul de administrator public), din simplul motiv că într-adevăr îmi doresc altceva pentru orașul meu. Nu știu dacă o majoritate de cetățeni din Câmpia Turzii își dorește asta. Dar demisia nu a fost un ”calcul”, ci o chestiune de onoare, cu care nu mă joc.

Și pentru că vreau să lămurim lucrurile, îl întreb public pe Petre Pop: te-a pus Lojigan să mă ataci?! Chiar așa speriat este că-i pot lua locul?! Dacă nu te-a pus, spune public acest lucru! Aștept să te dezici PUBLIC de alianța cu PNL (de care știe toată lumea), să spui că-ți vei da demisia din ORICE post vei ajunge pe cale politică (consilier local, administrator public etc), în cazul în care cetățenii din Câmpia Turzii vor constata că după alegeri PSD va fi aliatul PNL în administrația locală, așa cum sunt și pe liste comune la europarlamentare, iar președinții PNL Cluj și PSD Cluj (Daniel Buda și Vasile Dâncu) sunt aliați politici. Fii demn, așa cum am fost și eu! Pe mine nu mă definesc funcțiile politice sau cele administrative. Am din ce să trăiesc bine, sunt un antreprenor și mă descurc.

Petre, fii bărbat și nu te mai ascunde în spatele numelor colegilor tăi, pe care-i pui să mă atace, dar pe care-i dirijezi și toată lumea știe asta. Nu am nimic cu tine. Sunt oameni buni și la voi în PSD (păcat că mulți nu sunt pe locurile eligibile) și chiar am sperat că voi reuși schimbarea în bine pentru Câmpia Turzii și cu ajutorul vostru din Consiliul Local.

Însă, acum mă văd nevoit să-ți cer public să te DEZICI de orice alianță, orice înțelegere de culise cu primarul PNL Dorin Lojigan! Sper că nu-ți cer un lucru imposibil și sper că această dezicere și promisiune de DEMISIE să vină cât mai repede posibil! Pentru că, altfel, oamenii din Câmpia Turzii, inclusiv votanții PSD, vor înțelege ce ”jocuri” faci și pe cine ajuți.

Eu nu am atacat PSD niciodată până acum! Nici acum nu atac PSD-ul, ci doar am solicitat niște clarificări publice. Scopul meu este să-l schimb pe Lojigan din funcția de primar, pentru că eu și mulți alți locuitori ai acestui oraș, considerăm că nu mai merită să fie primarul localității. Care-i scopul tău?! Să mă ataci pe mine?! De ce?!

Îmi cer scuze față de toți votanții PSD, pe care-i consider cetățeni onești ai acestui oraș. Dar trebuia să clarific această problemă, pentru că nu a fost un atac al actualei conduceri PSD Câmpia Turzii (cu Avram Gal am avut discuții amiabile, amândoi am înțeles că avem un adversar politic comun) la adresa mea, nu au fost două, ci au fost mai multe, repetate…”, a fost replica lui Marian Morar, o replică FOARTE apreciată în comentariile de pe rețelele de socializare.

Magdalena Rosca
Tot respectul meu Marian Morar ca ai facut acest lucru puplic.Sa vada si cetatenii acestui oras ca nu ai nimic de ascuns.Vom vedea raspunsul celor de la PSD ..bineinteles daca nu au de ascuns anumite lucruri si aliante.Mult succes Marian

Marian Lechintan
Vrăjeala asta a lor(pnl-psd) cu blatul vine în urma unui sondaj făcut nu demult, sondaj pe bune nu unul online. Dacă nu erai primul in acel sondaj nu se agita atât nici morcovel nici Petrica. Eu zic sa le dai pace, feedbackul din teren e cel mai grăitor, oamenii te vor primar, restul sunt povești ale unor oameni stresați că vor pierde sursa de îmbogățire.

Stefana Fekete
Succes Marian Morar

Calin Duca
Cati ani ai fost consilier Marian?

Anita Morar
Unii din PSD???🤣 Doar 1…fost lipitor de afișe al PSD ..un fost abonat la corijențele școlare… fost absolvent al unui liceu seral (fără frecvență😆) ..ortografierea limbii române este o maximă nebuloasă ptr dânsul …acest individ dorește să fie primar din partea PSD?? 🤣 aidoma lui Păcală…serios oare ,,atâta putem “? …Profesia lui ? O ,,facultate ” Spiru Haret (la Babeș a renunțat că era cam dificil ptr tărtăcuța lui)…

Viorica Constantea
Anita Morar domnul Marian Morar are calități de OM si pare blajin si pozitiv prin înfățișare . Sper sa aibă succes 👍

Anita Morar
Viorica Constantea eu nu am jignit ,acesta este adevărul și o înșiruire de fapte precedente , adevărul despre un om care dorește să conducă destinele unui oraș …JIGNÍRE, jigniri, s. f. Acțiunea de a jigni și rezultatul ei; ofensă, insultă; ..(DEX) ..Deci : nu am adresat injurii sau alte mizerii dacă d-voastră așa percepeți …mă rog eu consider inoportun ca , eu , cetățean să aprob o candidatura , care va gestiona banul public implicit contribuția mea greșit sau după …pregătirea lui profesională …E eronat ,a spune lucrurilor pe nume ? Da ? Sau nedemocratic ?

Viorica Constantea
Anita Morar Voi vota pentru un om cu mult bun simt pe acest domn Marian Morar , prima impresie contează asa ca votez ce cred ca ar fii mai bine. Au fost mulți anii cu discriminare pentru munca cuiva chiar dacă exista performante internaționale pe plan muzical dar de cand am divulgat nedreptăți care au fost a avut parte doar de răzbunare ductata de cel ce a infiat un copil facand rau la alt copil fara vina ei asa ca voi vota pentru o schimbare in 9 Iunie , un vot pentru domn Marian Morar 👍

Anita Morar
Viorica Constantea eu știu despre cine vorbiți ,e perfect adevărat știu ,actualul da, este un om cu un caracter răzbunător ,nu sunteți prima ,întâmplări similare au mai fost ….și frica celorlalți e mare. 😅 dar…răbdare și el are dosar penal deschis ( in prezent )ptr abuz în serviciu… și scuze fără a fi răutăcioasă și celălalt domn candidat PSD are proces pe rol ptr mai multe capete de acuzare inclusiv abuz în serviciu

Viorica Constantea
Anita Morar Sa te razbuni pe o copila dar ne-am obsinuit cum se practica prioritate relatiile asa se practica in oras la nivel artistic cum tinere voci nu sunt invitate de-a lungul unui an doar la zilele orasului cand si cand , penibil cu asa stil dictat de sus ! VOTEZ pentru o schimbare in bine , acest domn Marian Morar sa fie pentru a iubi orasul care trebuie sa devina frumos si mandru de oras si sa nu sfideze oamenii care ar reprezinta orasul oricand cu ceva bun. CAMPIA TURZII ARE MULTE TINERE TALENTE DAR FARA PROMOVARE
May be an image of ticket stub and text that says ‘Data 28 014 14.2024 2024 vazon 2 Red. CO..A IRN01641 641 IRN01 2 TiF TiF:BC4-J BC4-J uri>41 >41 BucurestiNard Nard Bucurest: Cimpia Turzii Km 446 21:03 36:02 1179 TЙ CIF-RO 11054545 PAPg0O Pers 01 Bilet intreg+T<IR T(IR) intreg+ Mo Matiu tiu Red COM.A Tren IRN1644 2 Tif BC4-J agon 41 Fle Cimpia Turzii Nord B0s Bucuresti 446 Data 05. 05.2024 2024 2 21:06 06 21 06:20’

Anita Morar
Viorica Constantea ,Daciana este un talent , cu sau fără concursul unor politicieni actuali ea va reuși sunt convinsă , oricum e bine de știut. …,,cine seamănă vânt culege furtună..”🥰🥰🥰

Viorica Constantea
Anita Morar Drumurile pe care le are ii va aduce bucurie 🙏

Olimpia Anuta Flekats
FOARTE BINE SPUS ,SA IASA IN FATA SA DEMISIONEZE!!!!

Nicolae Sandulescu
Bravoo Marian….un om cu o gândire normala …..adevărul de multe ori ,doare spus în fata ….sper sa se clarifice odată pentru totdeauna aceste divergențe …care nu își au … părerea mea nici un rol 🤝🤝🙏….cred într-un om cu o gândire libera nu influențanta din stânga,dreapta…cred în normalitatea lucrului făcut cu eficiența…..blaturile sper sa plece la gunoi.odata pentru totdeauna !!

Pilu Bănoi
Marian Morar să nu fii supărat pe nimeni și pe nimic, nici măcar pe umbra partidului (partidelor) aflate în vrie, lasă-i să moară, iar despre nulități numai de bine! În filmul copilăriei noastre era un film intitulat simplu. Pistruiatul. Partenerul lui era un… câine, noroc că nu era grăsuț, cel ajuta în diferite situații. Tu crezi că în epoca modernă nulitățile vor continua să decidă? Apropo, am crezut pentru câteva clipe că ești la emisiunea “Gala Umorului”, când am citit: “…Petre să fii bărbat…”
ps
Și acum sughit😂

Anita Morar
Pilu Bănoi să fie….bărbat? E un nonsens..sau în cazul de față ,,pleonasm “🤣🤣

Georgiana Adriana
Dacă nu contai in ecuația votului erai lăsat în pace, dar cum lucrurile nu stau așa, ei comasații, nu au altă soluție!

Călin Balcău
Proprietățile in liberalism sunt sfinte iar in socialism proprietățile sunt hoție.
PSD+PNL= hotia e sfântă

Anita Morar
Călin Balcău touche !

Rozsa Ladislau Claudia
Indiferent de opini noi punem stapila, ei pot opina, pana la ora actuala sa vazut ce realizari sau facut in oras, succes Marian Morar

Nicolae Marius
FELİCİTĂRİ MARİAN , DE TEAMĂ CĂ VOR PİERDE İNVENTEAZĂ TOT CEEA CE CRED Eİ CĂ AR PUTEA SĂ TE OPREASCĂ DAR ÎNPREUNĂ CU ECHİPA TA VEİ ÎNVİNGE AȘA CĂ NU TE SPERİA DE NİȘTE FALSE SERİETORİ !

Rodica Matei
Petrea numai după funcție sa zbătut. Rezultatele ioc

Elena Morar
Succes Marian!🥰”

Ei bine, scandalul nu s-a oprit aici. „Departamentul de Comunicare al PSD Câmpia Turzii” a publicat un fel de replică la adresa lui Morar.

Departamentul de Comunicare al PSD Câmpia Turzii dorește să clarifice următoarele aspecte, în urma speculațiilor recente apărute pe rețelele de socializare și în spațiul public.

PSD Câmpia Turzii condamnă ferm ceea ce consideră a fi un blat politic evident între PNL și AUR Câmpia Turzii, subliniind că votul acordat candidatului AUR este, indirect, un vot pentru PNL. Această legătură este susținută și de acțiunile primarului Dorin Lojigan, care l-a delegat pe subalternul său să candideze sub sigla AUR, trădând astfel interesele cetățenilor.

Este imperios necesar să se înțeleagă că figura politică a candidatului AUR, Marian Morar, nu se încadrează în profilul unui politician dedicat, ci mai degrabă în cel al unui oportunist care, de-a lungul timpului, a trecut prin mai multe partide – PIN, UNPR, PP-DD, PMP, PNL și acum AUR. În acest context, ne întrebăm retoric cum poate cineva să jongleze cu o asemenea diversitate de ideologii politice fără a-și pierde credibilitatea. Mai mult, Marian Morar a fost plătit din bugetul local pentru funcții neclare, fără sarcini concrete, timp de peste opt ani.

De asemenea, PSD Câmpia Turzii afirmă public că nu există nicio înțelegere politică între PSD și PNL în privința alegerilor locale.

În spiritul transparenței și al responsabilității față de cetățeni, solicităm public candidatului AUR, Marian Morar, să returneze sumele de 124.344 de lei, primite necuvenit în timpul mandatului său de administrator public/city manager, sumă care reflectă: – salarizarea sa netă de 80.222 de lei din anul 2023, plus 44.122 contribuțiile la stat și 1450 lei vaucere de vacanță, adică un salar lunar de aproximativ 7000 lei net, conform declarației de avere nr.16/26.03.2024 afișată pe site-ul Primăriei Câmpia Turzii.

Acest demers se bazează pe declarațiile sale publice, conform cărora administrația locală nu a atins performanțele stabilite, confirmând astfel ineficiența sa în rolul de city manager.

În caz contrar, solicităm public primarului Dorin Lojigan să înceapă demersurile legale necesare pentru recuperarea acestor sume primite necuvenit de fostul său subaltern și colaborator.

În concluzie, PSD Câmpia Turzii își exprimă opoziția fermă față de această categorie de “jumulitori” ai banului public, care, indiferent de rezultatul alegerilor, se mențin în funcții plătite regește.

Suntem și ne declarăm public inamicii acestei categorii de oportuniști de serviciu, pledând pentru o administrație locală curată, dedicată exclusiv intereselor cetățenilor.

Acestea sunt pozițiile noastre ferme și nedezmințite, în conformitate cu valorile și principiile pentru care luptăm în serviciul comunității din Câmpia Turzii.”, o replică „palidă” am putea spune, deoarece nu a strâns nici pe departe simpatia și reacțiile lui Morar. La 5 like-uri în 2 ore … nu prea ai ce să mai zici.

Dar … Marian Morar este „on fire” și electoral și în ceea ce privește disputele cu adversarii și le-a mai dat-o odată celor de la PSD și, mai ales, lui Petre Pop.

Mda… Am înțeles tot ce era de înțeles. Actuala conducere a PSD Câmpia Turzii a decis să continue să mă atace. Iar Petre Pop nu a spus că-și va da demisia dacă după alegeri va fi beneficiarul unei poziții obținute politic, în urma ”comasării” cu PNL.

Deci, e clar totul, nu?!

Și o precizare: eu nu o să mă cobor la nivelul lor de politică de joasă speță și nu o să-i solicit la Petre Pop să returneze banii încasați pe perioada în care, timp de 2 ani, nu a făcut nimic pentru comunitate, intrând în concediu de îngrijire a copilului, în timp ce soția sa a fost nevoită să meargă la muncă.

Le mulțumesc pentru răspunsul dat, din care recunosc faptul că eu sunt cel care trebuie atacat (probabil, ultimul sondaj le-a cam dat lumea peste cap!) și faptul că Petre Pop nu poate promite că-și va da demisia, în cazul în care există sau va exista o înțelegere cu Dorin Lojigan și cu PNL!

Deci, lucrurile sunt clare! Vă place cum stau lucrurile, îl votați pe Dorin Lojigan. Nu vă plac, votați Marian Morar și echipa AUR!

Primul pas spre normalitate!”, postare cu încă 50 de like-uri și zeci de comentarii pentru Morar.

De altfel, RefleqtMedia l-a întrebat direct pe Dorin Lojigan dacă Marian Morar este „iepurașul” său… IAR RĂSPUNSUL… ÎL VOM PREZENTA în curând!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img