fbpx
Monday, June 5, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiStrada Nicolae Titulescu - de la pământ, la asfalt

Strada Nicolae Titulescu – de la pământ, la asfalt

spot_img

👎🏻În urmă cu un an, tronsonul 3 al străzii Nicolae Titulescu din Municipiul Câmpia Turzii era, practic, un câmp cu drumuri de pământ.


👏🏻Ei bine, prin prisma investițiilor întreprinse de Primăria Municipiului Câmpia Turzii și a lucrărilor desfășurate de Domeniul Public Câmpia Turzii SA, astăzi a fost turnat primul strat de asfalt de legătură (binder) pe acest tronson de stradă.


🔝În anii trecuți, administrația publică locală a oferit peste 90 de locuri de case tinerilor care au dorit să-și construiască o locuință în această zonă. Aceștia au demarat construcțiile, le-au și terminat și așteptau, în mod firesc, ca și strada lor să devină una fiabilă, pe care să se poată circula, să se plimbe mămicile cu un cărucior.


✔️În cursul anului trecut, pe acest tronson de stradă au fost realizate:
➡️stratul de fundație al carosabilului;
➡️bordurarea trotuarelor;
➡️turnarea trotuarelor;


🛣️Astăzi, în Săptămâna Mare, echipele de la Domeniul Public Câmpia Turzii SA au turnat stratul de binder, urmând ca. după sărbătorile de Paște să fie asfaltate și celelalte două tronsoane ale străzii.


🔊„În această dimineață, domnul viceprimar, Sabin Ghemeș, a realizat o analiză statistică. Conform acesteia, în ultimii 5 ani, am turnat cu 70% mai mult asfalt, în Municipiul Câmpia Turzii, decât se turnase de la revoluție încoace. Pe tronsonul 3 al străzii Nicolae Titulescu s-au turnat astăzi 200 de tone de asfalt, care va transforma strada într-una pe care poți circula cu orice vehicul, fără teama de a te împotmoli. Este, practic, o normalitate, dar una care n-ar fi fost posibilă fără un efort susținut al băieților de la Domeniul Public, care au lucrat peste program, pentru a termina de asfaltat acest tronson. Le mulțumesc acestor oameni harnici și serioși, în frunte cu domnul Teofil Rusu, pentru determinarea cu care muncesc în beneficiul cetățenilor!”, afirmă domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN.


Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: