21 C
Turda
Wednesday, July 27, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSSTOP VOT! Rezultatele sondajului RefleqtMedia! Cine este FAVORIT pentru Primăria Turda!

STOP VOT! Rezultatele sondajului RefleqtMedia! Cine este FAVORIT pentru Primăria Turda!

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Dragi prieteni, în ultimele 2 zile v-am invitat să vă votați favoritul pentru Primăria Turda, în cadrul unui sondaj la startul căruia am aliniat cele mai în vogă nume ale politicii locale.

Cristian Matei, Răzvan Ciortea, Marius Riter, Adrian Nap, Mircea Irimie, Doru Anca și „altul” au fost opțiunile sondajului nostru.

După 1140 de voturi, rezultatele sunt:

 1. Cristian Octavian Matei – PNL – 705 voturi
 2. Răzvan Iulian Ciortea – PSD – 246 voturi
 3. Mircea Irimie – 70 voturi
 4. Marius Riter – USR – 47 voturi
 5. Adrian Nap – PMP – 37 voturi
 6. Altul – 31 voturi
 7. Doru Anca – 4 voturi

Practic, rezultatele sondajului ne arată următoarele concluzii:

 • PNL și PSD (în această ordine) au cele mai puternice „mașini de voturi”, cu un avantaj clar pentru PNL, care are o structură organizațională foarte bine definită, reușind să mobilizeze un număr foarte mare de votanți;
 • Mircea Irimie – deși nu este „prezent” nicăieri, în mediul politic, încă are oameni fideli lui, care l-ar urma în orice partid politic;
 • PMP și USR, în ciuda scandalului constant pe care-l fac pe rețelele de socializare, nu reușesc să-și mobilizeze destui votanți, nici măcar pentru un sondaj de opinie, lucru foarte grav pentru 2 partide care promit „schimbarea”.
 • Doru Anca, la cei peste 70 de ani ai săi, este irelevant într-o societate actuală, bazată pe tehnologii noi și paradigme diferite. Poate, acum 20-30 de ani, Doru Anca exista, din punct de vedere politic. Acum … nu!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: