fbpx
spot_img
HomeDEZVĂLUIRISTOP ABUZURILOR ! Încă un medic din Spitalul „Dr. Cornel Igna”...

STOP ABUZURILOR ! Încă un medic din Spitalul „Dr. Cornel Igna” a demisionat!

- Advertisement -

RefleqtMedia continuă să fie singura entitate de presă din zonă care transmite informații cu privire la situația explozivă de la Spitalul „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii. Vorbim despre o situație pe care atât autoritățile, cât și managementul și o parte a presei încearcă să o acopere.

În urmă cu 2 săptămâni, medicul internist, Lehel Csergo, a demisionat din spital, invocând mai multe motive pe care le-a expus în postări succesive pe rețelele de socializare.

Ei bine, astăzi a venit rândul medicului, Lavinia Nistor, internist de înaltă clasă, care a ocupat, până în 4 noiembrie, și funcția de director medical al spitalului.

„Acum o jumătate de ora, demisia din postul de medic primar medicina interna iar in 4.11.2020 din postul de director medical al spitalului.”, ne-a confirmat medicul, Lavinia Nistor.

Decizia Laviniei Nistor vine ca o formă de solidaritate cu medicul, Csergo, dar și pentru a trage un semnal de alarmă vis-a-vis de situația ingrată în care a ajuns spitalul.

„Gestul fata de doctorul Csergo ne lovește toata secția, e un medic f bun, practic, eficient, care tine locul a trei medici. De aceea ne e greu acum, i-am avertizat si au spus ca vin alți doctori. Doctorul Csergo a construit structura actuala a secției de Interne, in contextul pandemiei, nu poate fi înlocuit așa ușor.”, a spus Lavinia Nistor.

Aceasta se plânge și de atitudinea injustă a unor factori de conducere din oraș.

„Nimeni de pe sectie nu mai este auzit de conducere, inainte doar dr Csergo mai reusea sa il convinga de masurile necesare, acum nu mai comunicam deloc ( doar prin sefa sectiei, o colega angajata pe perioada determinata in starea de urgenta). Sectia se va distruge. Eu nu pot veni sa practic in conditiile in care se asteapta doar sa gresesc ( si nu e greu cand in garda nu avem UPU, terapie intensiva, in spital nu este infectionist)ca sa fiu pedepsita.”, a declarat Lavinia Nistor.

Medicul ne-a mai destăinuit faptul că o persoană foarte importantă din Câmpia Turzii a sunat-o săptămâna trecută, spunându-i să-și „dea dracului odată demisia!”

RefleqtMedia a fost singura entitate de presă care nu a renunțat la a scoate în evidență, pe surse, situația  din Spitalul „Dr. Cornel Igna”.

Comentarii

1 COMMENT

Comments are closed.

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Adrian Mischian despre „investiția de tip spin-off” din Parcul Industrial Tetarom...

0
Sedinţa ordinară a Consiliului Local Câmpia Turzii din luna iulie 2018 nu a ieşit din tiparul obişnuit, cu aceleaşi discuţii aprinse între conducerea administraţiei...

Comentarii

%d bloggers like this: