fbpx
spot_img

Stiati ca in Romania exista un serviciu medical de urgenta online?

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Acum câteva zile, o tânără de 24 de ani a murit pentru că s-a înecat în timp ce lua cina. Salvarea a ajuns după 45 de minute, când deja era prea târziu. 😞
*
Voi știți ce e de făcut dacă un membru al familie pățeste așa ceva?!
MANEVRA HEIMLICH poate ajuta la scoaterea bolului alimentar care blochează căile respiratorii și care împiedică ajungerea aerului în plâmâni. Este OBLIGATORIE intervenția cât mai rapidă pentru salvarea vieții.
Manevra Heimlich înseamnă efectuarea unei presiuni intense și bruște, pe abdomen, astfel încât ceea de a determinat blocarea traheei, să sară afară. Practic salvatorul se poziționează în spatele pacientului, îl apucă de mijloc de la nivelul ombilicului, și îl apasă tare și brusc, ridicându-l de la sol.
Chiar dacă persoana este singură acasă când apare sufocarea, aceasta își poate apăsa singură abdomenul sau se poate apleca peste spătarul unui scaun, apăsând puternic pentru ca mâncarea sau obiectul înghițit să sară afară.
*
În cazul tinerei decedate în timp ce lua masa, salvator ar fi fost accesul instant la un medic urgentist. Medicul urgentist ar fi instruit membrii familiei, pe video call, cum să aplice tinerei manevra Heimlich.
Un astfel de serviciu există!
Abonează-te acum la eTELEDOC și poți beneficia de expertiza unui medic urgentist atunci fiecare secundă contează!
👇
www.eteledoc.ro
*
Tot vorbim despre cât de importantă este intervenția instant a medicului urgentist atunci când viața omului este în pericol! Puțini înțeleg și conștientizează însă că un simplu abonament, pentru toată familia, la o platformă de medicină de urgență online, le poate salva viața în astfel de situații nefericite.
#SanatateaTAPrioritateaMEA

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de vant in judetele Cluj si Alba

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica...

Cat timp au stat politistii in fata apartamentului in care un copil a fost omorat? IPJ TACE!

Au trecut mai bine de 8 ore de cand IPJ ALBA refuza, efectiv, sa raspunda la o intrebare...

Razie a polițiștilor la Turda

  În cursul zilei de ieri, 25 martie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și...

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, despre implicarea tinerilor în politică

Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru o societate sănătoasă și democratică. În calitate de cetățeni activi, tinerii...
%d bloggers like this: