fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiȘtefania Petric aduce la Câmpia Turzii marele premiu al Concursului „Fulg de...

Ștefania Petric aduce la Câmpia Turzii marele premiu al Concursului „Fulg de nea 2022 Brașov”

spot_img

Fără îndoială, Ștefania Petric este una dintre cele mai talentate interprete din muzica de la Câmpia Turzii, iar succesul său reiese și din premiile pe care le aduce acasă de la diversele competiții muzicale, la care participă.

În acest week-end, Ștefania Petric a participat la Concursul de interpretare „Fulg de nea 2022”, care a avut loc la Brașov, de unde a adus acasă marele trofeu!

„Am avut o grupa foarte buna, cu concurenți foarte talentați, ii felicit pe toți, m-am gândit ca as fi norocoasa sa ma număr printre primii 3 … nici nu am îndrăznit sa ma gândesc la marele premiu al intregului festival.  Ma simt onorată, mi-ați făcut o bucurie imensa, Multumesc din suflet juriului și organizatorilor. Multumesc frumos Rada Stan, pentru indicațiile prețioase, Multumesc părinte Sebastian Zahan și Multumesc dlui primar Dorin Lojigan și primăriei pentru ca ma sustin in tot ceea ce fac.”, a spus artista.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: