spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Stadiul lucrărilor de modernizare a coridorului est, strada Calea Victoriei.

ℹ️A fost așternut stratul intermediar de asfalt pe două tronsoane: între strada Mihai Viteazul și strada 22 decembrie 1918 și între strada Lianelor și strada Hațegului. Acum se lucrează la ridicarea căminelor la cotă șii așternerea ultimului strat de asfalt, stratul de uzură.

Pe tronsonul cuprins iîntre strada Aleea Plopilor și strada Mihai Viteazul se lucrează la frezare și fundație drum. După  care urmează așternerea primului strat de asfalt.

În pararel se lucrează la sistematizarea zonelor cu spații verzi, sistemul de management trafic, montare semafoare si indicatoare rutiere. De asemenea, au fost montate două pergole în stația de autobuz de la Materna.

După ce vor fi așternute trei straturi de asfalt pe toată suprafața carosabilă și vor fi finalizate trotuarele și spațiile verzi, Calea Victoriei va fi încă o stradă modernă în municipiul nostru.

ℹVă reamintim că această arteră face parte din Planul de Mobilitate Urbană Durabilă care este modernizată alături de străzile Piața Romană și Ștefan cel Mare, într-un coridor de est modern și funcțional.

Astfel, arterele principale vor fi la  standarde europene, cu piste de biciclete, alveole pentru autobuze și stații moderne. Implementarea unui sistem de management al traficului este, de asemenea, în curs de amenajare pentru a asigura o experiență sigură și eficientă atât pentru pietoni, cât și pentru participanții la traficul auto.🚶‍♂🚴‍♂🚌🚦

#CaleaVictoriei #Modernizare #PMUD #CoridorulDeEst

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img