fbpx
HomeStiri din MuresSprijin din județul Mureș pentru Spitalul de Urgență din Piatra Neamț
spot_img
spot_img

Sprijin din județul Mureș pentru Spitalul de Urgență din Piatra Neamț

- Publicitate -
spot_img

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a convocat, în cursul dimineții de duminică, o ședință la care au participat managerii spitalelor din municipiul Târgu Mureș, precum și conducerile Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș și Direcției de Sănătate Publică a județului Mureș.


În cadrul ședinței, s-a stabilit modalitatea de sprijin pe care județul Mureș o poate oferi, în urma tragediei de la Piatra Neamț.


Unitățile sanitare din județul Mureș vin în sprijinul Spitalului Județean din Piatra Neamț cu paturi ATI, ventilatoare, monitoare și injectomate. De asemenea, spitalele din județul Mureș pot prelua de la Piatra Neamț pacienți COVID, dar și non-COVID, cu alte patologii.

“Am transmis prefectului județului Neamț sprijinul nostru. În măsura în care ne va fi solicitat ajutorul, suntem pregătiți să acționăm de îndată, cu aparatură medicală, personal de specialitate și asistență în tratamentul pacienților”, a declarat Mara Togănel.

Prefectul județului Mureș transmite condoleanțe familiilor greu încercate și este alături de personalul medical afectat de tragedie.

Cancelaria Prefectului
Instituția Prefectului – Județul Mureş

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: