spot_img

Sportivii de la Dans Club Potaissa – sprijin pentru Ucraina

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Sportivii Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda au participat la Campania “Sprijin pentru Ucraina ” cu o donație de produse medicale și lucruri de primă necesitate, cât și cu o sumă de 2065 lei. Acești bani au fost donați de către sportivi din “pușculița” lor. Produsele au fost preluate de Centrul de Colectare din Turda, iar suma de bani adunată a fost transferată în Contul Crucii Roșii Române – filiala Cluj.
Scopul nostru principal a fost ajutorarea copiilor, dar și dansatorilor din Ucraina, mai ales că avem mulți prieteni ucrainieni, în lumea noastră a dansului.
Nu suntem la prima participare de acest gen, dar aceasta e prima în care sportivii își donează o parte din rezervele lor. Trebuie să îi învățăm că trebuie și să dăruim, nu doar să primim.

Referindu-ne la activitatea noastră sportivă putem spune că ne pregătim pentru un concurs de formații care va avea loc în aprilie la Tg. Mureș, iar în perioada 18-20 martie, 10 sportivi vor participa la un Seminar Național organizat la Timișoara, cu sprijinul FRDS, unde vor avea ca antrenori străini de renume mondial.

Spectacolele le reîncepem cu o participare la evenimentul dedicat zilei Femeii, organizat azi 8 martie de CNMV, prin 4 sportivi de-ai noștri, elevi în clasa a 5-a : GHERMAN CĂTĂLIN – ONEȚ OANA și SIMONCA FLORIAN – ȘUTEU SANDRA.
Și să sperăm că vor urma și altele !

La mulți ani tuturor femeilor !


Mulțumim mult !

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Cupa României își schimbă formatul! O echipă de Liga a 4-a poate ajunge, teoretic, până în finală!

Federația Română de Fotbal a adoptat, ieri, modificarea structurii Cupei României, începând cu sezonul 2022-2023. Cupa României va debuta...

Turda: începe reabilitarea a două străzi din cartierul Primăverii

Primarul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a anunțat în această seară demararea lucrărilor de reabilitare a două străzi...

Prima zi a Festivalului Verde la Turda

Astăzi a fost despre mânuțe dibace care și-au amenajat grădina de relaxare din curtea școlii sau a grădiniței...

Obsedat sexual – își freacă penisul în Parcul Central Turda

Un individ cu evidente probleme psihice a fost filmat în timp ce se masturba, în Parcul Central Turda. Clipul...
spot_img

Fanfara Promenada și Melisa Csomo – performeri la Gherla

La invitația Casei de Cultură Gherla, Fanfara „Promenada” a Centrului Cultural Câmpia Turzii a participat la Festivalul de Fanfare și Majorete din Gherla. Evoluția...
%d bloggers like this: