fbpx
HomeFEATUREDSportivii de la AGM Ring Box Câmpia Turzii se pregătesc să devină...
spot_img
spot_img

Sportivii de la AGM Ring Box Câmpia Turzii se pregătesc să devină campioni naționali!

- Publicitate -
spot_img

Din dorința de a face performanță la nivel național, echipa tată-fiu, Edmond și Daniel Dandoczi din Câmpia Turzii și-a înscris doi pugiliști la Campionatul Național de Cadeți, care va avea loc în perioada 2-6 decembrie, la Arad.

„Ne dorim foarte mult să avem un campion național, motiv pentru care am început pregătirile intense încă din luna mai a acestui an. Chiar dacă nu avem nici sală și nici condiții de pregătire, facem toate eforturile posibile pentru sportivii noștri. În acest an, avem speranțe mari ca Iosif Bândulă să-și demonstreze valoarea și să aducă aurul național la Câmpia Turzii.”, ne mărturisește Daniel Dandoczi.

Iosif Bândulă și Robert Lukacs sunt cei doi sportivi cu care AGM Ring Box – CS Potaissa Turda vor participa, cu dublă legitimare, la Campionatul Național de Cadeți.

„Pentru ca sportivii noștri să poată participa la „naționale”, avem nevoie să le facem teste Covid-19 contra cost, astfel că ne-ar prinde bine ca oamenii cu bani din Câmpia Turzii și Turda să ni se alăture.

Va fi un efort mare, avem nevoie de minim 4000 de lei pentru transport, cazare și masă + teste covid-19 pentru ambii sportivi.”, ne spune Dani Dandoczi.

Oamenii de afaceri din Turda și Câmpia Turzii care vor „să pună un ban” pentru performanța sportivă, pot contacta antrenorii clubului la numărul de telefon 0755357500.

 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: