14.7 C
Turda
Thursday, August 4, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiSponsorizările și închirierile de spații pentru Zilele Câmpiei Turzii NU ACOPERĂ cheltuielile...

Sponsorizările și închirierile de spații pentru Zilele Câmpiei Turzii NU ACOPERĂ cheltuielile cu artiștii și scena

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

În cadrul conferinței de presă organizată astăzi la Câmpia Turzii, primarul municipiului – Dorin Lojigan – a dat publicității sumele rezultate din sponsorizări și închirierile de spații pentru Zilele Câmpiei Turzii.

„Bugetul pentru Zilele Municipiului Câmpia Turzii este în jur de 440.000 de lei. Din sponsorizări avem contracte semnate în valoare de 140.000, iar din încasările de la agenții economici – unde am estimat 60.000, avem încasați 45.600 și estimăm că se vor mai încasa 27.000.”, a declarat Dorin Lojigan.

Având în vedere că, la Zilele Câmpiei Turzii, cheltuielile doar cu artiștii sunt în valoare de 282.000 de lei, iar încasările+sponsorizările sunt în valoare de 217.000 de lei este clar care este valoarea cheltuielilor din buzunarul cetățenilor plătitori de taxe pentru distracție și „bumți bumți”.

Dacă analizăm faptul că bugetul pentru anul trecut, la Zilele Câmpiei Turzii, a fost de sub 400.000 de lei, în condițiile în care au fost 10 zile de evenimente în municipiu și concerte susținute de Andra, Compact, Smiley, Feli și Nichole Cherry, rezultă un regres economic și cultural al municipalității.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: