spot_img

Spitalul Municipal Turda MENȚINE restricțiile COVID-19

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Deși starea de alertă a expirat, iar infecțiile COVID-19 sunt tot mai puține, Spitalul Municipal Turda adoptă o atitudine prudentă, în ceea ce privește gestionarea fluxului de persoane care-i trec pragul.

În această după-amiază, conducerea unității medicale turdene a lansat un comunicat de presă prin care anunță restricțiile care rămân în vigoare în incinta Spitalului.

Vă informăm că la nivelul Spitalului Municipal Turda se vor menține toate măsurile de prevenție și restricționare a accesului în cadrul unității sanitare care au fost luate pe parcursul stării de urgență, respectiv stării de alertă, după cum urmează:

  • vizitele aparținătorilor vor fi efectuate, în continuare, doar în urma programării telefonice, cu acceptul medicului șef de secție/compartiment și cu aprobarea managerului spitalului.
  • pentru asigurarea protecției pacienților și a personalului spitalului, accesul aparținătorilor în cadrul unității medicale se efectuează în baza unui rezultat negativ al testului antigen rapid Covid-19 efectuat în ultimele 24 de ore sau test NAAT/RT-PCR efectuat ultimele 72 de ore, într-un centru specializat.
  • pacienții/aparținătorii din spital vor respecta în continuare măsurile de distanțare, iar purtarea măștii de protecție rămâne obligatorie.
  • pacienții care se adresează spitalului, în vederea acordării îngrijirilor medicale vor fi testați SARS CoV-2 (Covid-19).
#SpitalulMunicipalTurda”, transmite conducerea Spitalului Municipal Turda.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Turda: începe reabilitarea a două străzi din cartierul Primăverii

Primarul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a anunțat în această seară demararea lucrărilor de reabilitare a două străzi...

Prima zi a Festivalului Verde la Turda

Astăzi a fost despre mânuțe dibace care și-au amenajat grădina de relaxare din curtea școlii sau a grădiniței...

Obsedat sexual – își freacă penisul în Parcul Central Turda

Un individ cu evidente probleme psihice a fost filmat în timp ce se masturba, în Parcul Central Turda. Clipul...

ACSA Câmpia Turzii – abonată la contracte publice – își cere insolvența

Cu datorii de peste 30 de milioane de lei, ACSA Câmpia Turzii SA, societate care desfășoară mai multe...
spot_img

Turda a intrat în faza de platou, după doar o săptămână de creștere a ratei de incidență – cum a fost posibil?

În conformitate cu cele mai noi raportări prezentate de DSP Cluj privind rata de incidență a cazurilor Covid-19, Municipiul Turda rămâne aglomerarea urbană din...
%d bloggers like this: