fbpx
spot_img
HomeBREAKING NEWSSpitalele din Turda și Câmpia Turzii se pregătesc de AL PATRULEA VAL...

Spitalele din Turda și Câmpia Turzii se pregătesc de AL PATRULEA VAL COVID-19

- Advertisement -

Va veni în toamnă și va fi caracterizat printr-o virulență mult mai puternică, mai multe decese, infecții mai rapide și simptome TOTAL DIFERITE față de ceea ce știam.

Este, desigur, vorba despre al patrulea val COVID-19, care va fi dominat de tulpina indiană.

În aceste condiții, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat o hotărâre prin care TOATE SPITALELE din județ se pregătesc să crească numărul de paturi aferente tratării patologiilor de COVID-19.

Pentru cel de-al 4-lea val COVID-19, Spitalul Municipal Turda are pregătite 25 de paturi, iar cel din Câmpia Turzii, 10 paturi.

„➡️ Astăzi s-a adoptat Hotărârea CJSU nr. 148 privind aprobarea Planului de Reziliență a rețelei sanitare față de Recrudescența COVID-19, la nivelul județului Cluj.

➡️ Lista spitalelor care vor crește numărul paturilor necesare asigurării asistenței medicale pentru pacienți, cazuri confirmate și suspecte de COVID-19 și ordinea în care vor atinge numărul de paturi necesare, în funcție de evoluția epidemiologică o puteți vedea în poza atașată.

➡️ Creșterea numărului de paturi dedicate pacienților confirmați și suspecți COVID-19 prin transformarea structurilor spitalelor în ordinea propusă va fi una progresivă, inițial 50% capacitate paturi Covid, ulterior, în funcție de evoluția situației epidemiologice, la capacitatea maximă.”, transmite Instituția Prefectului Județului Cluj.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

TURDA: Programul ceremonialului militar religios organizat duminică, 25 octombrie 2020, cu...

0
Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 12.00, la Monumentul Eroilor din faţa Catedralei Ortodoxe din Turda şi va cuprinde următoarele momente:                                                                                                              Ora 11.00     ...

Comentarii

%d bloggers like this: