În timp ce la Cluj oamenii sunt „hrăniți” într-un mod JEGOS în momentul internării în spitale, Spitalul Municipal din Sighișoara joacă în altă ligă.
Managerul unității sanitare a publicat o serie de imagini cu meniul care este pus la dispoziția pacienților … îți vine să te internezi și pentru o carie dentară 🙂
„Am fost un exemplu pe tara privind meniurile de spital pentru pacienti, ne bucura sa vedem ca si alte spitale au imbratisat ideea si au imbunatatit meniurile, observand din postarile pe retelele de socializare.
Felicitari echipei noastre din blocul alimentar, care continua sa fie dedicata si sa gateasca cu suflet.
Meniul de azi:
Prânz ciorba a la grec, musaka de cartofi cu carne de porc; desert gogoși
Regim desodat:
Ciorba a la grec, ghiveci de legume cu rasol de pui; desert gogoși
Cina:
Budinca de gris cu lapte, stafide si scorțișoara.
Pentru diabetici s-au servit gogosi fara zahar.
Bucatar: Ganga Dan
Speram ca pacientii s-au bucurat si le dorim insanatosire grabnica!
Dorim in continuare sa le fim aproape pacientilor si sa oferim bucate cat mai gustoase, care sa le grabeasca vindecarea, in numele Echipei blocului alimentar, reprezentat prin As. Csilla Suteu
Azi dedicam postarea si d-nei Amalia Nemeth , asistenta dieteticiana, careia ii dorim ani de pensie minunate si cu zambete.
Multumim pentru intreaga activitate.”, transmite managerul spitalului, Dr. Tanaszi Sarolta
Like this:
Like Loading...
Related