spot_img
spot_img

SPEEDMARATON – TURDA, ediția II, 27 IANUARIE 2018

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Sportul si miscarea sunt activitati recomandate oricarei persoane, indiferent de varsta. Insa una dintre categoriile pentru care ar trebui sa prezinte interes maxim o reprezinta copiii.
Sportul imbunatateste calitatea vietii acestora si ii disciplineaza inca de la varste fragede. Copilul isi formeaza un grup de prieteni cu interese si valori comune. Sportul reduce sansele ca acestia sa dezvolte obiceiuri periculoase, precum fumatul sau consumul de alcool. De asemenea, copiii ce practica sporturi inteleg mult mai usor ce inseamna sa castigi sau sa pierzi si faptul ca pentru a castiga trebuie sa muncesti din greu alaturi membrii echipei. De aceea, mai tarziu in viata, se vor integra mult mai usor si vor face tot posibilul pentru a fi cei mai buni.
Sportul dezvolta capacitatile mentale, gandirea strategica si cea matematica. E distractiv si amuzant, ne ocupa timpul si prezinta beneficii multiple pentru corp si minte.
Rotary Club Campia Turzii sustine performanta! Performanta este intr-o legatura directa cu munca. Nimeni nu poate atinge performanta maxima fara a depunde efort si fara a indrazni sa aiba vise mari pe care sa-si doreasca sa le indeplineasca. Ca sa realizam ceea ce ne-am propus trebuie sa facem progrese în fiecare zi pentru a ajunge acolo unde ne dorim.
Suntem de parere ca toata lumea ar trebui sa aiba un scop sau un vis pe care sa-si doreasca sa il indeplineasca pentru a beneficia de o viata fara incertitudini si de aceea noi Rotary Club Campia Turzii vom fi alaturi de voi pentru sustinerea performantei !
Rotary Club Campia Turzii a initiat, dezvoltat si sprijinit financiar o serie de proiecte, toate in folosul comunitatii. Si de aceasta data prin fondurile obtinute vom contribiu la realizarea unui cabinet medical cu consultatii gratuite in beneficiul concetatenilor nostri cu dificultați materiale. Va asteptam sambata 27 ianuarie 2017 , in numar cat mai mare sa descoperim beneficiile inotului asupra organismului. Sa refacem rezervele de sensibilitate si sa fim acolo , prezenti, pregatiti sa oferim ajutor si sa intindem mana oricui are nevoie.
Mulțumim pe această cale partenerilor nostri Clubul Sportiv Delfinii Turda si Salina Turda Durgau SA, care pentru al doilea an consecutive sunt alaturi de noi in acest demers
Va multumim si va dorim multa sanatate!
Membrii Club Rotary Campia Turzii

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Întâlnire, la Turda, pe tema Revitalizării Orașelor Fortărețe

Mâine dimineață, de la ora 10:00, Primăria Municipiului Turda va găzdui o reuniune organizată de Agenția de Dezvoltare...

A sărit pe geam, cu tot cu saltea – ca să meargă la drăguț!

IPJ Cluj a prezentat detalii despre minora, în vârstă de 13 ani, care a sărit de la etajul...

Moroșeni în pelerinaj la mormântul lui Mihai Viteazu!

Jurnalistul turdean, Emil Hălăștuan, redactor șef al Revistei Culturale Ecouri, a însoțit un grup de 30 de persoane,...

ATENTIE! Restrictii de circulatie la Turda

⛔Ca urmare a reabilitării rețelei de apă din zona intersecției străzii Mihai Eminescu cu strada Republicii, în perioada...
spot_img

Epidemia Covid19 este in stagnare! Vezi situatia cazurilor active din zona Turda – Campia Turzii

Prefectura Cluj a remis ieri noua informare privind ratele de incidenta Covid19. De la precedenta raportare, nu s-au produs, cu mici exceptii, modificari, in evolutia...
%d bloggers like this: