fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaSpectacole în premieră la Festivalul Internațional de Teatru Turda

Spectacole în premieră la Festivalul Internațional de Teatru Turda

- Advertisement -

FITT 2021, evenimentul pe care toți iubitorii de teatru și artă l-au așteptat timp de un an, se va desfășura în perioada 25 iunie – 4 iulie și va aduce la Turda 10 zile pline de spectacole, concerte, expoziții și proiecții de film.

            Evenimentele celei de-a 5-a ediții se vor desfășura indoor, outdoor și online. În acest an vom avea mai multe spectacole în premieră, atât ale Teatrului Național Aureliu Manea Turda, cât și ale teatrelor invitate.

            O parte din programul FITT 2021 a fost deja anunțat, iar printre spectacolele în premieră ale teatrelor invitate se numără „PiSiCi 2”, spectacolul concert al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, producție pusă la cale de trupa Fără Zahăr. De asemenea, Teatrul de Nord Satu Mare aduce la Turda spectacolul „Bacantele”-regia Dragoș Alexandru Mușoiu, care se va juca în aer liber.

Premierele TNAMT sunt: „O noapte furtunoasă”, de I.L Caragiale, regia Andrei Mihalache, „Anatomia unui cuplu deschis”, regia Luana Hagiu, „Van Dan – 10 ani de sânge murdar”, one-man show cu Vali V. Popescu, regia Dragoș Călin și „Teatru sau…?”, one-woman show cu Doina Șoproni, regia Jakab Muriel Manea.

            Pentru a fi la curent cu programul FITT 2021, vă invităm să accesați următoarele link-uri:

 

Vă aștepăm cu drag la FITT 2021!

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Incicent bizar la Turda – au stat 5 ore în fața...

0
Două persoane venite din Germania pentru a-și rezolva unele chestiuni legate de actele necesare pentru muncă au așteptat 5 ore în fața Poliției Municipiului...

Comentarii

%d bloggers like this: