Spectacol premieră pentru cei mici

spot_imgspot_img

Teatrul Aureliu Manea Turda a pregătit în această săptămână o premieră și pentru cei mici.
Copiii sunt spectatorii cei mai importanți. Duminicile sunt rezervate lor și încercăm mereu să le creăm momente frumoase și să aducem în scenă povești dintre cele mai populare cu învățăminte și multă voie bună.
Duminică, 28 ianuarie ora 11.00, alături de copii, așteptăm și părinții și bunicii să retrăiască una dintre cele mai frumoase povești ale copilăriei, „Punguța cu doi bani”, o adaptare muzicală după Ion Creangă.
În spectacolul „Punguța cu doi bani” deliciul și hazul este dat de istețimea animalelor care, în plan simbolic, gândesc, vorbesc, acționează și mai ales simulează ca și oamenii.
Regia spectacolului este realizată de către Andrei Mihalache, iar din distribuția spectacolului fac parte actorii: Ioan Alexandru Savu / George Sfetcu, Diana Tușa / Dorina Nemeș, Mihaela Deceanu, Cornel Miron, Ginuc Crișan, Miky Paicu.
Așadar, cocoșul cel descurcăreț vă invită la teatru, 28 ianuarie, iar spectacolul se va rejuca pe data de 04 februarie ora 11.00.
Nu i-am uitat nici pe cei mari. Un spectacol de mare succes se va juca sâmbătă, 27 ianuarie ora 19.00. Veți râde cât pentru toată săptămâna și vă veți încărca cu energie pozitivă deoarece actorii Teatrului Aureliu Manea sunt dedicați scenei și publicului, iar piesa „Îndrăgostiții din Ancona” în regia lui Andrei Mihalache, transmite acest lucru în totalitate.
Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro.
Biroul de presa
Teatrul Aureliu Manea Turda

spot_img
%d