fbpx
spot_img

Sorin Vălean a fost arestat – este acuzat de DOUĂ FAPTE PENALE!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

IPJ Cluj a remis un comunicat de presă privind arestarea preventivă a lui Sorin Vălean, unul dintre cei doi turdeni acuzați că în noaptea de 1 februarie l-ar fi bătut pe Alexandru Bolboacă, în incinta restaurantului „Sarea în Bucate”.

Dar, potrivit polițiștilor, fapta din 1 februarie nu a fost singura care i se impută lui Vălean.

La data de 10 februarie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda- Biroul de Investigații Criminale au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Turda, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

Cel în cauză este bănuit că la data de 1 februarie a.c., în jurul orei 21.30, în timp ce se afla într-un local din municipiul Turda, alături de alte persoane, ar fi agresat fizic un bărbat în vârstă de 39 de ani, din același municipiu, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

 

De asemenea, în noaptea de 3/4 decembrie 2022, în intervalul orar 23.30 – 00.30, în timp ce se afla într-o sală de jocuri din municipiul Turda, ar fi agresat fizic un bărbat, tulburând ordinea și liniștea publică. Totodată, acesta ar fi intrat în local având asupra sa o bâtă de baseball.

 

Polițiștii au constatat că acesta s-ar sustrage de la urmărirea penală, fiind efectuate activități investigativ-operative în vederea depistării lui.

 

Astfel, la data de 10 februarie a.c. bărbatul a fost depistat în municipiul Cluj-Napoca, fiind condus, în baza mandatului de aducere, la sediul poliției municipiului Turda, în vederea continuării cercetărilor.

 

În cauză se efectuează activități de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, acesta urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Turda cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.”, transmite IPJ Cluj.

Iată decizia instanței:

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată în dosar nr. 3382/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda ?i în consecin?ă: În temeiul art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală coroborat cu art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului V. S. G. pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prevăzută de art. 193 alin. 2 Cod Penal (persoana vătămată B. A. I.), pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 11.02.2023 ?i până la data de 12.03.2023, inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea formulată, prin apărător ales, de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Ia act că inculpatul a fost asistat de apărătorul ales, avocat Mircea Ilian, în substituirea avocatului titular Cătălin Drumea. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare, pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru părţile lipsă, ce se depune la judecătorul de drepturi şi libertăţi care a pronunţat încheierea atacată. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 11.02.2023, orele 17.30.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  57/2023  11.02.2023

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: