spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Solistul, Ionut de la Câmpia Turzii, jefuit la o nuntă la Rebrișoara

spot_img

Nu intotdeauna, evenimentele la care participa lautarii, se termina cu bine, iar experienta traita de Ionut de la Câmpia Turzii spune multe.

Indragitul interpret a fost “usurat” de portofel, chiar in timpul unei nunti la care a cantat, in localitatea Rebrisoara, judetul Bistrita Nasaud.

“Buna dragi mei prieteni !! Aseară in noaptea de 22 spre 23 Iulie 2022, am fost la nunta unor oameni deosebiți de frumoși și totodata respectuoși! Țin sa Menționez ca evenimentul a avut loc la restaurantul Rebrisoreana din Bistrita. Întâmplarea este ca la masa lăutarilor eu și cu colegi mei am avut lucruri personale “ cum ar fi : câte o borseta cu portofele in ea și bineînțeles cu acte și bani, la plecare am fost singurul care nu mai avea portofel in borseta!! Cu aceasta postare vreau sa anunț aceea persoana sau individ, ca om nu pot sa îl numesc , care a avut curajul sa îmi fure portofelul din borseta , ca am fost la poliție in aceasta dimineața la bistrita și sau luat amprente de pe borseta, și e doar o chestiune de timp pana aflam numele și identitatea lui. As avea rugămintea daca cineva găsește actele pe undeva aruncate este rugat sa le trimită la adresa din buletin . Rog toti prieteni sa dati un share acestei postări poate găsesc și eu actele (buletin ,permis de conducere și alte lucruri personale). Va mulțumesc tuturor . ….și dragi colegi lăutari pe viitor aveți grija pe unde va lasati lucrurile personale și de valoare când sunteți la nunta! Se pare ca nu se fura doar mireasa sau mirele, se fura in adevăratul sens al cuvântului la nunți!! Spor la munca si succes tuturor colegilor!!!”, a declarat artistul.

spot_img
spot_img
spot_img