fbpx
HomeȘtiri din zonăȘoferii mureșeni au luat-o razna! Foarte multe cazuri de infracțiuni rutiere depistate...
spot_img
spot_img

Șoferii mureșeni au luat-o razna! Foarte multe cazuri de infracțiuni rutiere depistate în județ

- Publicitate -
spot_img

7 conducători auto cercetaţi de poliţişti pentru infracţiuni rutiere. 4 depistaţi în timp ce conduceau sub influenţa alcoolului.

*La data de 06.01.2018, ora 13:08, poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia Municipiului Tg-Mureş, au fost sesizaţi despre faptul că pe str. Gheorghe Doja, din Tg-Mureş s-a produs un accident de circulaţie soldat doar cu pagube materiale.

La faţa locului au fost identificate doua autoturisme avariate, iar în urma testării celor doi conducători auto cu etilotestul, unuia dintre aceştia i-a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

*La data de 06.01.2018, la ora 09:55, poliţiştii rutieri de la Poliţia Municipiului Tg-Mureş, au oprit în trafic, pe str. 22 Decembrie 1989, din Tg-Mureş, un autoturism, condus de un bărbat, de 51 de ani, din comuna Ernei.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie auto.

Bărbatul a prezentat poliţiştilor un permis de conducere provizoriu, emis de autorităţile din Marea Britanie, care însă nu are valabilitate în afara teritoriului ţării emitente, iar posesorul unui asemenea permis de conducere nu are dreptul să conducă autovehicule pe teritoriul altui stat.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu are drept de a conduce în România.

*La data de 06.01.2018, ora 21:18, pe strada Căminului, din Tîrgu Mureș, poliţiştii au depistat un autovehicul care nu avea montate plăcuțele de înmatriculare.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că nu avea aplicate plăcuţele cu numărul de înmatriculare, întrucât nu este înmatriculat, acesta fiind radiat din circulație la data de 28.11.2017.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

*La data de 06.01.2018, ora 23:42, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr, de 27 de ani, din Tîrgu Mureş.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, acesta indicând o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sun continuate pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

*La data de 06.01.2018, în jurul orelor 07:58, poliţiştii Biroului Rutier Reghin au oprit pe DN15 E578, în localitatea Gălăoaia, un autoturism condus de un bărbat, domiciliat în localitatea Răstolița.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul figurează ca fiind radiat la cerere din data de 12.06.2017.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

*La data de 07.01.2018, orele 03:42, poliţiştii rutieri au oprit pe raza municipiului Reghin, P-ța Petru Maior, un autoturism condus de un tânăr, de 27 de ani.

În urma testării cu etilotestul, conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

*La data de 06.01.2018, în jurul orei 01.04, poliţiştii din Sovata au oprit pe str. Liniştei, din Sovata, un bărbat care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului(0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: