spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Șocul campaniei electorale, la Triteni! Valer Sașa, ÎNLOCUIT cu Adrian Claudiu Varga!

Deși era singurul candidat 100% sigur de victorie, Zeița Fortuna nu a fost alături de președintele PSD Tritenii de Jos, Valer Sașa.

În această seară, acesta a declarat că Biroul Electoral i-a respins candidatura la funcția de primar, ca urmare a contestațiilor formulate de PNL și USR.

„Dragi locuitori ai Comunei Tritenii de Jos, din păcate, candidatura mea nu a fost acceptată, fiind contestată atât de USR cat si de PNL. Desi s-au făcut demersuri pentru a putea candida, nu s-a mai putut schimba nimic, cu mult regret, anunț că mi s-a respins candidatura. Cu toate acestea, împreună cu echipa P.S.D. Tritenii de Jos, am decis să îl susținem pentru candidat la funcția de primar pe Varga Adrian Claudiu, un tânăr, absolvent al facultății de drept și al facultății de administrație europeană. Mergem mai departe ! NU ABANDONĂM LUPTA!”, a declarat Valer Sașa prin intermediul rețelelor de socializare.

Înlocuitorul lui Sașa este nimeni-altul decât Adrian Claudiu Varga, cel mai de perspectivă tânăr politician din Tritenii de Jos, om de afaceri, tânăr respectat și apreciat în comună!

Iată lista de candidați propuși de PSD Tritenii de Jos pentru Consiliul Local:

Nr. crt.NumePrenume
1.VargaAdrian Claudiu
2.HanuschiVasile
3.DanVirgil Marinel
4.ȘagăuDaniel
5.DanPavel Adrian
6.BozdogMarcel
7.TriteanMarian
8.FurduiTeodor Dorin
9.UrcanIlie
10.MotriciAdelina Aurica
11.CocDumitru
12.BurciuDorin
13.BozdogViorel
14.LațaMarcel Emil
15.TescarRodica
16.PorumbAdriana Mirela
17.ȘasaSergiu Alexandru
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img