spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

ȘOC! Marian Morar a demisionat

spot_img

În urmă cu doar câteva minute, Marian Morar, candidatul AUR pentru Primăria Câmpia Turzii, a declarat că și-a depus demisia din funcția de City-manager al Municipiului Câmpia Turzii.

„Mi-am dat demisia de onoare! Nu e un gest pentru binele meu personal, ci pentru binele comunității!

M-am decis să pun capăt activității mele de Administrator Public/City Manager al Municipiului Câmpia Turzii, în condițiile în care în ultima perioadă mi s-au pus frecvent piedici în inițiativele pe care le-am avut și care urmăreau mai binele locuitorilor din Câmpia Turzii. Decât să-mi fie rușine să dau ochii cu oamenii, care mă cunosc sau nu, am preferat să fac acest pas. Demisia nu e un gest pentru binele meu personal, pentru că, așa cum spun unii, puteam sta liniștit și să-mi încasez banii, lunar. Dar, vă spun sincer, nu puteam să stau liniștit, pentru că obiectivul meu este să fac ceea ce trebuie în acest oraș, nu să țin cu dinții de un scaun bine plătit.

Iar chestiunea cu împotrivirea la inițiativa mea de a muta piața de miercuri într-un spațiu mult mai adecvat, acolo unde a fost, a pus capac la toate! Mai ales că nu a fost singura propunere, prin care viața concetățenilor mei se îmbunătățea! Au mai fost cu rezolvarea modului în care se fac programările la serviciul de evidența populației (cărți de identitate), cu modul în care putem ajuta concret dezvoltarea sportului în municipiu, cu implementarea unui dialog real cu cetățenii (printr-un sistem online, prin care să fie consultați înaintea unor decizii majore), cu consultarea și sprijinirea oamenilor de afaceri locali, cu organizarea lucrărilor din oraș în așa fel încât să creăm cât mai puțin disconfort și multe altele…

Se pare că problema a fost că cineva a început să se teamă mult prea tare, după ce mi-am anunțat candidatura din partea AUR pentru funcția de primar. Dar eu sunt un om onest și refuz să-mi încasez banii lunar, să tac și să nu fac nimic pentru mai binele cetățenilor. Pur și simplu, nu pot!

De aceea vă spun: mi-am dat demisia, nu m-am ținut cu dinții de scaun ca alții, iar acum rămâne în puterea voastră, a locuitorilor acestui oraș, să spuneți dacă eu, Marian Morar, merit sau nu să mai fiu în acea Primărie, pentru a fi în slujba dumneavoastră.

Iar asta o veți spune în 9 iunie, atunci când veți avea de ales între actualul primar și persoana mea. Dumnezeu să ne ajute și să ne călăuzească pe drumul cel bun!”, a declarat Marian Morar.

spot_img
spot_img
spot_img