27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRISituație complicată la Compania de Salubritate din Câmpia Turzii

Situație complicată la Compania de Salubritate din Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Compania de Salubritate din Câmpia Turzii a dat publicității cifrele anului fiscal 2018, iar din bilanțul prezentat de societate, situația nu este una tocmai pozitivă.

Dacă la finele lui 2017, societatea închidea anul fiscal cu un profit de 6000 de lei, asta în condițiile în care achiziționase o automăturătoare în valoare de peste 120.000 de euro, în 2018, profitul înregistrat de Compania de Salubritate este de puțin peste 4000 de lei, la o cifră de afaceri de 5.259.547 lei.

Din bilanțul prezentat de societate reiese faptul că valoarea creanțelor pe care le are de încasat de la clienți, fie ei agenți economici sau entități de stat se ridică la suma de 1.120.992 lei, iar datoriile pe care societatea le are sunt în valoare de 2.548.045 lei.

Situația este cu atât mai delicată cu cât tarifele practicate de Compania de Salubritate SA au crescut, anul trecut, dar în măsură mai mare au crescut și cheltuielile.

Din cauza incompetenței constante de la Consiliul Județean Cluj care, de 11 ani nu reușește să implementeze Proiectul de Management Integrat al Deșeurilor, operatorii de salubritate din Turda și Câmpia Turzii … și nu numai, transportă deșeurile la sute de kilometri distanță, în orașe precum Aleșd, Odorheiul Secuiesc sau Târgu Jiu.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: