spot_img

Simona – ducesa de la Wimbledon

Date:

Share post:

Am asistat, astăzi, la o demonstrație de tenis, modestie și eleganță, servită în cross întregii lumi de către copila frumoasă, micuță, timidă, dar puternică precum Sfinxul din Bucegi, Simona Halep.

Este o zi imensă pentru poporul român, o zi în care au dispărut, vremelnic, toate motivele de rușine, toate tristețile, toate exemplele negative, lăsând la vedere doar frumusețea și superbul exemplu pe care o tânără de 27 de ani poate să-l dea unui mapamond întreg.

M-a uimit cum, prin jocul și atitudinea ei, Simona a reușit efectiv să îmblânzească fiara, Serena William și, în calitate de profan al jocului alb, trăiesc un sentiment de mândrie, dar și de admirație și „reverență” față de tânăra noastră sportivă.

Astăzi este despre cum poți cuceri lumea fără să o subjugi și e despre cum se poate dezvolta o țară în jurul unor oameni de valoare, pentru că avem oameni de valoare, oameni la care ne putem uita și putem urma exemplul lor.

I-am ascultat atât pe Ion Țiriac, cât și pe Virginia Ruzici, la Eurosport și, pentru prima dată după extraordinar de multă vreme, mi-este drag să fiu român.

Țara noastră are potențial, poporul nostru este unul care poate, dar poate doar dacă reușim să scoatem în evidență exemple precum Simona Halep și nu … și nu.

Mulțumesc, Simona, că ești acel exemplu pentru zecile de copilași de toate vârstele de care avem nevoie pentru a răzbi vremurile care ne așteaptă!

Astăzi … ROMÂNIA ESTE MARE DATORITĂ UNEI COPILE DE 27 DE ANI!

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Sie wollen uns nicht in Schengen? Österreich sei VERDAMMT bis in alle Ewigkeit

Având în vedere că Republica Austriacă, în care s-a...

În trei zile, ne-am dublat numărul de urmăritori pe TikTok

Contul de TikTok al RefleqtMedia evoluează într-un mod fantastic. Dacă...

În doar o lună, am ajuns la peste 500 de urmăritori, pe TikTok

În urmă cu o lună, am decis să punem RefleqtMedia și...

Lucian Mandruta despre adevaratele intentii ale lui George Simion

George Simion unionistul, George Simion pro-basarabeanul, George Simion marele...
%d bloggers like this: