spot_img
spot_img

SIGURANŢA TURIŞTILOR ÎN ATENŢIA POLIŢIŞTILOR DIN ALBA

spot_img

Poliţiştii de la prevenire continuă acţiunile de informare a cetăţenilor cu privire la metodele de protecţie a bunurilor persoanele. Prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului rămâne prioritate a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Acţiunile informativ – preventive ale poliţiştilor de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din IPJ Alba, ce vizează creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, sunt continuate şi pe perioada sezonului estival.

Astfel, azi, 21 august, poliţiştii au fost prezenţi în locurile cu obiective turistice din municipiul Alba Iulia unde au oferit sfaturi cetăţenilor cu privire la modalităţi de protejare a autovehiculelor, bagajelor, poşetelor şi obiectelor de valoare.

Poliţiştii au atras atenţia, în special, cu privire la vulnerabilităţile turiştilor în faţa furturilor din buzunare, atunci când vizitează obiective turistice precum şi la concerte, festivaluri sau alte manifestări publice.
Mesajul poliţiştilor a fost susţinut de materiale informativ – preventive realizate cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba.

Furtul este una din cele mai vechi şi răspândite infracţiuni, care poate avea asupra victimei consecinţe destul de însemnate. Pe lângă paguba materială creată, mai există şi sentimentul de insecuritate care se va estompa foarte greu.

Stimați cetățeni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba vă recomandă adoptarea unor măsuri minime de autoprotecţie a bunurilor dumneavoastră!

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Soc – o fetita a cazut de la etajul 3

In urma cu aproximativ o ora, o fetita in...

Accident MORTAL la Gligoresti!

O persoana a murit, in urma cu o jumatate...

Comuna Mihai Viteazu reintră, în mod oficial, în scenariul ROȘU!

Cu o rată de infectare de 3.24/1000 de locuitori,...

Continuă lucrările de modernizare a străzii 22 decembrie din Turda

Continuăm modernizarea străzii 22 Decembrie 1989.Lucrarile de execuție a...

Lansare proiect ” Reabilitare și modernizare infrastructură rutieră și utilități din corpul drumului în Băile Turda”

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de...
spot_img
spot_imgspot_img

Orb de beat pe strazile din AIUD

La data de 21 mai 2019, în jurul orei 20.40, polițiștii rutieri din Aiud, în timp ce acționau pe strada Ion Creangă din municipiu,...

Bărbat din Chețani prins beat, la volan, fără permis, prin Câmpia Turzii

La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 00.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un bărbat în vârstă de...

Turda a ieșit din SCENARIUL ROȘU – iată ce poți și ce nu poți face!

?? ????̆?? ????? ? ???̦?? ??????? ??? ????????? ???̦?! Ca urmare a scăderii incidenței sub 3 la mia de locuitori, Turda trece la scenariul...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: