„ ȘI NOUĂ NE PASĂ!”

spot_imgspot_img

Miercuri, 04.04.2018, Organizația Femeilor Social Democrate Turda a continuat campania ,, Și nouă ne pasă!” , inițiată în urmă cu șapte ani.
Transpunând în practică perceptele de bunătate și milostenie, în pragul Sfintelor Sărbători Pascale, Organizația Femeilor Social Democrate a fost mesagerul iepurașului pentru 62 de elevi și preșcolari. Și de această dată acțiunea s-a bucurat nu numai de sprijinul dar și de prezența domnului primar Cristian Matei (presedinte PSD Turda), a domnului consilier județean Alin Popovici precum și a consilierilor locali PSD.
Manifestând solidaritate față de copiii mai puțin favorizați din orașul nostru, doamnele din cadrul OFSD Turda s-au deplasat la Centrul comunitar de igienă și sănătate Poiana, unde au împărțit cadouri pentru cei 44 de preșcolari de la Grădinița Școala Poiana și cei 18 elevi de la “Adăpostul de zi și de noapte pentru copiii străzii Turda”, constând în obiecte de igienă,dulciuri precum și îmbrățișări aducând pe fețele și în sufletele micuților un strop din Sfânta Lumină a Învierii.

OFSD Turda

spot_img
%d