spot_img
spot_img

Și-a bătut tatăl, iar acum este în arest preventiv – și-o merită

spot_img

Bărbatul din comuna Lupşa reţinut de poliţişti pentru că şi-a agresat tatăl, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

 

La data de 12 decembrie 2018, bărbatul de 27 de ani, din Valea Holdorii, comuna Lupşa, reţinut de poliţişti pentru violenţă în familie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Procurorii l-au prezentat în faţa instanţei de judecată, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat  de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Informaţii de background

La data de 11 decembrie 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 27 de ani, din localitatea Valea Holdorii, comuna Lupşa.

                                         

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 09/10 decembrie 2018, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi avut discuţii în contradictoriu cu tatăl său şi   l-ar fi agresat.

 

Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel, acesta fiind cercetat sub control judiciar pentru violenţă în familie şi ameninţare, măsură dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, după ce în 10 noiembrie 2018 l-ar fi agresat pe tatăl său şi l-ar fi ameninţat cu moartea şi cu incendierea locuinţei.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Primăria Tritenii de Jos: ANUNȚ privind Recensământul Populației și Locuințelor

PRIMĂRIA COMUNEI TRITENII DE JOS VĂ INFORMEAZĂ CĂ ÎNCEPÂND...

Renumitul medic, Mircea Beuran – trimis în judecată pentru luare de mită

În cauza mediatizată prin comunicatul nr. 94 din 13...

DEZVĂLUIRI: Nimeni nu este interesat de construirea creșei din Câmpia Turzii – oare de ce?

În această perioadă a fost organizată, pentru a patra...

Noi pasi facuti inspre modernizarea strazii Sandulesti

Lucrarile pe santierele Turzii continua, iar Primaria Turda este...
spot_img
spot_imgspot_img

Proiectul de dezvoltare pe termen lung a Aeroportului din Tîrgu Mureș aprobat de consilieri

Astăzi, în cadrul ședinței ordinare consilierii judeţeni au aprobat cel mai complex şi ambiţios plan de dezvoltare pe termen mediu şi lung a Aeroportului...

Viorel Băltărețu, deputat USRPLUS: Ne vedem la Turda

 În 9 iunie mă reîntâlnesc cu turdenii la ei în oraș pentru a discuta problemele care îi afectează cel mai mult. AUDIENȚE: de la ora...

Aquaserv Mureș întrerupe furnizarea apei – vezi de ce

Compania AQUASERV anunţă consumatorii că, pentru remedierea unor avarii apărute pe reţeaua de distribuţie, se sistează furnizarea apei potabile în data de 26.01.2018, între...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: