3.9 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăViișoaraȘi-a adus tatăl să-l bată pe un tânăr cu care s-a certat...

Și-a adus tatăl să-l bată pe un tânăr cu care s-a certat pe facebook

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

„Momițele mici”, caracteristicile papagalilor care se ceartă pe rețelele de socializare și care n-au curajul să sară la scandal decât atunci când „sunt cu tati de mânuță” și-au făcut simțită prezența în această săptămână, la Viișoara.

După ce s-a certat pe facebook cu un fost amic, un adolescent de etnie romă și-a chemat tatăl în apărare, iar amândoi i-au turnat lovituri cu pumnii și picioarele, până i-au rupt nasul și brațul.

„Am ieşit cu două fete din sat, la magazin. Fetele au intrat să cumpere ceva, iar eu am rămas afară şi le-am aşteptat. Când să iasă,cele două, m-am trezit brusc asaltat de un fost prieten, Remus, însoţit de tatăl său! Ambii îşi parcaseră în apropiere bicicletele, iar eu, intuind ce urmează am luat-o la fugă. Dar m-au prins,repede, şi au început să mă ameninţe şi să mă înjure. Mă certasem în urmă cu câteva zeci de minute cu Remus, pe Facebook fiindcă înjurase de morţi pe o verişoară de-a mea, iar eu i-am atras atenţia să înceteze. El, însă, turbat de furie şi-a mutat obiectul injuriilor asupra mea, „pomenindu-i” şi pe morţii mei – asta când bunicul meu răposase nu demult. Iar eu i-am răspuns pe măsură, fapt care se vede că l-a determinat să-şi cheme şi tatăl în ajutor ca să se răzbune”. Arată mai departe că după injurii cei doi au trecut, rapid, la pumni şi picioare L-au bătut pe Andrei în două rânduri, după următoarea metodă: odată l-a ţinut tatăl şi l-a bătut Remus, iar a doua oară l-a ţinut Remus şi apoi l-a bătut tatăl. Intervine în discuţie şi mama victimei, supărată-foc: „Când m-a sunat băiatul şi mi-a spus ce-a păţit era să fac infarct. Am venit într-un suflet la magazin şi am luat un taxi. Am mers direct la secţia de Ortopedie de la Spitalul Municipal Câmpia Turzii, pentru că băiatul avea şi mâna ruptă, nu numai nasul fracturat, lucru care s-a descoperit la radiografie. ”, scrie Gazeta de Cluj.

Cei doi fătălăi care l-au bătut pe tânăr s-au ales cu dosar penal pentru lovire și alte violențe, iar dacă victima lor se va constitui parte civilă, vor fi buni de plată.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: