spot_img

Shopping City Târgu Mureș susține Distinguished Gentlemen’s Ride, un demers mondial ce luptă împotriva cancerului de prostată

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Târgu Mureș, 10 mai 2022 –   Shopping City Târgu Mureș susține parada Distinguished Gentlemen’s Ride (DGR), un demers mondial ce lupta împotriva cancerului de prostată, dar și împotriva bolilor mintale. Parada moto va avea loc pe 22 mai, între orele 12-14, în perimetrul dintre parcarea Shopping City și Cetatea Medievală.

Organizatorii DGR din întreaga lume militează pentru conștientizarea acestor boli și prevenirea lor, trăgând un semnal de alarmă și îndemnând bărbații de peste 45 de ani să meargă la consultații medicale periodice. Aceștia își doresc, de asemenea, să pună pe agenda publică de discuții efectul maladiilor conexe care afectează într-un ritm îngrijorător bărbații din toate țările. Mai mult, DGR luptă pentru schimbarea percepției negative asupra motocicliștilor, organizând o paradă responsabilă, cu atenție la participanții la trafic și grijă față de privitori.

Mai multă distracție la Shopping City Târgu Mureș

Pe lângă evenimentele de responsabilitate comunitară, centrul comercial dă startul petrecerilor cu primul rooftop party, cea mai mare petrecere a sezonului. Iubitorii de muzică sunt invitați pe 28 mai, de la ora 21, să se bucure de un mix eclectic oferit de Gojira & Planet H, Thomas PCZ și DJ BAYT.

 

Rooftop Project Party are loc într-un spațiu inedit: parcarea de la nivelul 1 din Shopping City Târgu Mureş.

 

Mai multe detalii despre eveniment și bilete pot fi accesate aici.

 

SPOT –  mai multă distracție, mai multe premii

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături și fashion, dar mai ales a celor ce își doresc o experiență de cumpărături complexă. Aplicația aduce puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, iar statutul de membru SPOT vine cu o mulțime de extra beneficii. Acestea oferă utilizatorilor posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale. 

 

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

 

 

Despre Shopping City Târgu Mureș

Centrul comercial Shopping City Târgu Mureș, deținut de fondul de investiții NEPI Rockastle, a fost inaugurat pe 16 iulie 2020. Situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1928 nr. 242, reprezintă cea mai importantă investiție locală din acest an și le propune vizitatorilor o experiență unică de cumpărături. Datorită măsurilor sanitare de preventie și dezinfecție implementate, centrul comercial a fost certificat internațional Covid Compliant din partea Safe Shopping Centers.

Shopping City Târgu Mureș are o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați și pune în lumina reflectoarelor un mix complet de cumpărături, distracție și descoperiri culinare, prin cele 113 de branduri prezente în mall. În 25 iunie cel mai mare hipermarket Carrefour din regiune a fost inaugurat în interiorul centrului comercial Iar din 16 septembrie in Shopping City Targu Mures se afla cel mai modern cinematograf din judet – CINEPLEXX.

Centrul comercial aduce, pentru prima dată în Târgu Mureș, o serie de branduri locale și internaționale, ce acoperă toate nevoile și dorințele vizitatorilor, de la fashion și până la tehnologie de ultimă generație: Sephora, Bookcity, Smyk, Reserved, eMAG, Intersport, Cropp, Sport Vision, Bijuteria Exquisite, Teilor, Sinsay, Orsay, Buzz, Flanco, DeFacto, Various Brands, Grid.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Intervenţie complexă de reconstrucţie de limbă şi planşeu bucal, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

O echipă medicală multidisciplinară a realizat, în data de 8 aprilie, prima intervenţie de reconstrucţie de limbă şi...

11 grenade, descoperite ieri, în județul Mureș

Lucrările de primăvară și săpăturile de fundație puteau genera o adevărată tragedie, ieri, în județul Mureș. 10 grenade antitanc...

Bătaie într-o parcare din Târgu Mureș – un bărbat a murit

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la evenimentul din data de 27 martie 2022,...

Încă o misiune de troliere, extrem de dificilă, a elicopterului SMURD Mureş îndeplinită cu succes

În cursul zilei de ieri, la solicitarea salvamontiştilor maramureşeni, elicopterul SMURD Mureş a îndeplinit cu succes o misiune...
spot_img

200 de ani de tradiție și „tîrguială” la Fechetău

Cel mai mare targ de anticariat , vechituri si produse noi in acelasi timp din Europa . Peste 20 000 de vanzatori la tarabe, corturi...
%d bloggers like this: