fbpx
spot_img
spot_img

Sfada publică a liberalilor ghirișeni și felul în care aceasta afectează imaginea partidului

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Din conflictul care mocnește în sânul PNL Câmpia Turzii, „outsiderii” au putut vedea mici crâmpeie. Însă, în acest week-end, lucrurile au luat o turnură neașteptată, după ce doi membri din „linia a doua” a PNL s-au luat la harță.

- Advertisement -
- Advertisement -

Este vorba despre Lucian Berchișan și Marian Lechințan adică fostul și actualul administrator al Complexului de Agrement „La Trei Lacuri”.

Primul „foc” a fost tras de Berchișan, care l-a acuzat pe lechințan de incompetență.

Ulterior, Berchișan și-a șters postarea, dar Lechințan a răspuns, în stilul său caracteristic.

„Sclavetele ăsta analfabet a creat acum mulți ani o pagină de facebook si una pe google pentru complex. Când i-au dat un șut in cur pentru că e un incompetent a uitat să își șteargă numărul de telefon si in continuare este sunat de clienții care cauta pe Google Trei Lacuri și nu Complex de Agrement La Trei Lacuri. I-am mai explicat odata acum vreo 2 ani idiotului ca nu de pe pagina de Facebook il deranjează oamenii cu telefoane ci de pe cea de Google creată chiar de el. Eu am facut altă pagină pe Google si lucrurile merg bine însă prostul tot prost până moare. Facem si una de Facebook. Nu m-ar mira sa fie pus de primar… eu de o vreme nu mai cânt trăiască partidul…mă cam doare in pl de partidul lor, dar toate la vremea lor.”, a spus Marian Lechințan.

 

Deoarece administratorul complexului de agrement „La Trei Lacuri” l-a pomenit și pe primarul, Dorin Lojigan, RefleqtMedia a solicitat și un punct de vedere al acestuia.

„Nu comentez acest tip de certuri pe facebook. Liberalii adevărați sunt ocupați cu reconstrucția orașului, nu cu certuri pe rețelele de socializare”, a spus Dorin Lojigan.

Din punct de vedere politic, această spălare de rufe în public, demonstrată de Lucian Berchișan și Marian Lechințan nu aduc niciun beneficiu PNL-ului, ba dimpotrivă. Din acest motiv, n-ar fi exclus ca președintele PNL, Dorin Lojigan, să intervină și să-i domolească pe cei doi.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: