fbpx
HomeDEZVĂLUIRISesizari Turda - pagina apropiata organizatiei T9 scapa porumbelul - pozele lor...
spot_img
spot_img

Sesizari Turda – pagina apropiata organizatiei T9 scapa porumbelul – pozele lor nu reprezinta dovezi

- Publicitate -
spot_img

Dupa ce au impanzit facebook-ul cu verzi si uscate postate la adresa PSD-ului din Turda si Campia Turzii, pagina “Sesizari Turda”, a caror admini au legaturi cu organizatia T9, si-a dat “arama pe fata”.

“Reamintim cum functioneaza Sesizari Turda:

1. Pastram confidentialitatea celor care au vazut, stiu ceva “anormal” in Turda. Primim poze si/sau filmulete. Nu va sti nimeni niciodata cine a sesizat. Nu suntem ziar, judecatorie, pozele nu inseamna dovezi 100%. Nu avem timp de investigatii amanuntite, nu suntem experti in zona juridica. Prezentam o stare, fapt si atat, administratia sa rezolve unde e cazul.

2. Incurajam ca oamenii sa se prezinte si la autoritati cu dovezi despre un anumit eveniment / situatie. Nu se exclud una pe alta.

3. Sesizarile primite sunt postate intre ghilimele (“”), asta e o regula mai noua, la inceput toate erau fara ghilimele, postarile personale nu au ghilimele.

4. Pagina exista cat timp oamenii vor sa spuna ceva. Cred ca exista o neincredere in autoritati si a modului netransparent de lucru a administratiei.

5. Avantajele paginii:

5.1 Sesizarea e vizibila oricui. Pagina e urmarita de administratie.

5.2 Fata de un grup de facebook, postarea are aceeasi pozitie in pagina, in grup depinde de cate interactiuni are postarea. In grup postarea e amestecata cu multe alte lucruri diverse si nu e vizibila asa usor din afara grupului.

6. Nu reprezentam un partid, grup, nu suntem platiti pentru asta, nu avem interese personale cu pagina asta.

7. Pagina nu e obligatorie, ai 100000343788 de optiuni in viata.”, au spus adminii paginii.

De analizat punctul 1: Nu suntem ziar, judecatorie, pozele nu inseamna dovezi 100%. Nu avem timp de investigatii amanuntite… pai cum adica, nu reprezinta dovezi si nu aveti timp de investigatii?

Pai cu ce drept il atacati pe Cristian Matei si cu ce drept pretindeti a fi credibili?

Dragi turdeni, incet dar sigur, atat T9, cat si USR cat si membri lor cu valente de manipulatori isi pierd credibilitatea, iar voi puteti vedea cum umbla cu “cioara vopsita”.

O entitate care foloseste diversiunea, dezinformarea si manipularea pentru a’si atinge scopurile este o entitate satanica, a raului absolut.

 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: