fbpx
HomeFEATUREDSesizări RefleqtMedia: „Sunt banii mei și am nevoie de ei!”
spot_img
spot_img

Sesizări RefleqtMedia: „Sunt banii mei și am nevoie de ei!”

- Publicitate -
spot_img

Din luna martie, de când o parte a serviciilor de administrare a bancomatelor BRD au fost externalizate, tot mai multe sunt situațiile în care oamenii nu își pot retrage banii din bancomate.

În aceste condiții, unul dintre clienții BRD Turda ne-a trimis o sesizare.

„De mai bine de două luni, întâmpin aceeași problemă. Mă duc la bancomat, am (să zicem) 870 de lei în cont, vreau să-i scot pe toți, dar ba îmi cere să introduc o sumă multiplu de 50 de lei, ba de 100, ba chiar de 200. 

Noua societate comercială, care administrează bancomatele BRD-ului efectiv nu reușește să le alimenteze la timp și astfel apar aceste probleme.”, spune clientul nemulțumit.

Din informații obținute de RefleqtMedia, firma Cit One s-ar ocupa cu administrarea ATM-urilor BRD-ului și … nu fac o treabă prea grozavă.

Spre exemplu, în luna aprilie, ATM-ul BRD de lângă Sucursala Câmpia Turzii a fost nefuncțional mai bine de o săptămână. Apoi a eliberat doar sume multiplu de 200 de lei.

În aceste condiții, Banca Română pentru Dezvoltare Groupe Societe Generale nu face decât să-și dezamăgească majoritatea clienților … în special pe cei peste 55-60 de ani, care încă lucrează cu cash.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: