spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Sesiune de formare, în Barcelona, pentru cadrele didactice de la Școala Gimnazială Viișoara și Școala Primară Urca, finanțate prin programul „Erasmus+”

spot_img

Trei cadre didactice de la Școala Gimnazială din Viișoara, respectiv Mihaela Stoica, Loredana Cozac și Ivett Horvath, alături de Diana Recea, de la Școala Primară Urca, au participat, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2022, la o sesiune de activități de formare, în Barcelona, Spania.

Activitățile au fost finanțate prin programul „Erasmus + learning programme”. Cursul „Digital Education Tools for Teachers: Web 2.0” le-a oferit celor patru cadre didactice posibilitatea de a se familiariza cu o varietate bogată de aplicații și instrumente digitale. Prin intermediul acestora pot organiza activitatea didactică zilnică, indiferent de disciplina predată.

Practic, cadrele didactice au fost instruite să utilizeze noile tehnologii pentru creșterea calității actului educațional livrat elevilor.

Școala Gimnazială din Viișoara, precum și Școala Primară din Urca se numără printre unitățile școlare cu profesorii cei mai bine pregătiți, din mediul rural și nu numai, iar rezultatele se văd, anual, la Evaluările Naționale.

Sesiunile de formare profesionale vor continua, pe parcursul anului școlar 2022-2023.

spot_img
spot_img
spot_img