spot_img

Serviciul Pașapoarte Cluj și-a prelungit programul, dar nu deschide punctele de lucru din Turda și Câmpia Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Clujenii se înghesuie pentru a-și face pașaport, în contextul conflictului armat violent din Ucraina.

Pe fondul acestei situații, prefectul județului Cluj, Irina Munteanu, a anunțat prelungirea programului la Serviciul de Pașapoarte Cluj.

„Programul Serviciului Pasapoarte a fost marit, de la 8.30- 18.30, la fiecare 7 min. procesandu-se un dosar, pe 5 ghisee. Se lucreaza in doua schimburi la acest moment, in acest program, pana la finalul lunii martie deocamdata. Se preiau si se proceseaza pe zi in jur de 420 cereri”, a declarat prefectul.

RefleqtMedia a adresat o întrebare simplă: de ce nu au fost deschise punctele de lucru din teritoriu (Turda și Câmpia Turzii) dacă tot sunt atâtea cereri?

Răspunsul doamnei prefect ne-a frapat: Pentru ca resursa umana este aceeasi…indiferent de program, indiferent de numarul de solicitari.

Interesant cum, în 2020, când au fost deschise punctele de lucru din Câmpia Turzii și Turda … nu era aceeași resursă umană … sau poate că era.

„Era aceeași resursă umană dar probabil nu acelasi volum de solicitari si program, astfel incat sa necesite mai multe schimburi. Oricum, in functie de evolutia situatiei luam in calcul toate variantele, inclusiv inca o prelungire a programului daca e posibil.”, a declarat doamna prefect.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Turda are 8 campioni naționali la Karate, categoria de vârstă -13 ani!

620 de sportivi din 44 de cluburi participante s-au aliniat la startulCampionatului Național, organizat în acest weekend la...

Recital de cameră la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 18:30,...

Colegiul Tehnic Turda este în doliu – profesorul, Olimpiu Vesa, a decedat

  „Cu adânca durere in suflet profesorii Colegiului Tehnic Turda plâng moartea celui despre care acum spunem ca a...

Noi servicii puse la dispoziția clienților de VIAMSO

Showroom-ul de materiale de construcții, VIAMSO, din Câmpia Turzii - este în continuă dezvoltare. În ultimii 5 ani, eforturile...
spot_img

Exclusiv: Acuzatii la adresa angajatilor de la Centrul de Zi “Clement” din Campia Turzii

O femeie din Campia Turzii s-a adresat site-ului RefleqtMedia dupa ce, spune ea, ar fi fost nedreptatita de angajatii Centrului de Zi Clement. "Ca urmare...
%d bloggers like this: