fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeBREAKING NEWSServiciul de Ambulanță din Turda și Câmpia Turzii este SUFOCAT!

Serviciul de Ambulanță din Turda și Câmpia Turzii este SUFOCAT!

spot_img

Numărul foarte mare de solicitări pentru testările COVID-19, la care se adaugă și lipsa de personal, din cauza îmbolnăvirilor COVID-19 fac ca Serviciul de Ambulanță din Turda și Câmpia Turzii să fie aproape sufocat.

Ieri, o familie din Tritenii de Jos a așteptat 7 ore pentru o intervenție SAJ, la o pacientă în vârstă de 65 de ani, care manifesta toate simptomele unui atac de cord.

Oamenii au apelat la redacția RefleqtMedia, în disperare de cauză, iar noi am luat legătura cu reprezentanții SAJ Câmpia Turzii.

Am aflat crudul adevăr – există doar un singur echipaj pe tură, în condițiile în care 4 angajați ai SAJ Câmpia Turzii sunt izolați la domiciliu.

În aceste condiții, persoanele de la Triteni care așteptau ambulanța au fost nevoite să-și urce ruda într-un autoturism civil și să-l aducă la camera de Gardă a Spitalului „Dr. Cornel Igna”.

De asemenea, SAJ Turda funcționează cu mari dificultăți, lucru semnalat de cetățeni.

„Timpul de raspuns al serviciului medical Turda in urma unui apel la 112 pentru testare COVID, lasa, ca mai toate lucrurile importante din tara noastra mandra, de dorit. Respectul fata de om, la noi, e minunat dar lipseste cu desavarsire!”, spune Crinela Cîmpean, o turdeancă, pe rețelele de socializare!

Ei bine, aici apare o problemă MAJORĂ, întrucât multe persoane nu sunt la curent cu noile paradigme în materie de testare COVID-19. Persoanele cu simptome se pot adresa GRATUIT Policlinicii Oprișani, iar acolo se pot testa fără niciun cost!

De asemenea, în zilele săptămânii, ORICE ROMÂN se poate adresa cabinetului medicului de familie, pentru testare gratuită COVID-19!

Nu trebuie să uităm faptul că Serviciul de Ambulanță Județean este PENTRU URGENȚE, nu pentru „scodolit în nas și gât”!

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: