spot_img

Serviciul de Ambulanță din Turda și Câmpia Turzii este SUFOCAT!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Numărul foarte mare de solicitări pentru testările COVID-19, la care se adaugă și lipsa de personal, din cauza îmbolnăvirilor COVID-19 fac ca Serviciul de Ambulanță din Turda și Câmpia Turzii să fie aproape sufocat.

Ieri, o familie din Tritenii de Jos a așteptat 7 ore pentru o intervenție SAJ, la o pacientă în vârstă de 65 de ani, care manifesta toate simptomele unui atac de cord.

Oamenii au apelat la redacția RefleqtMedia, în disperare de cauză, iar noi am luat legătura cu reprezentanții SAJ Câmpia Turzii.

Am aflat crudul adevăr – există doar un singur echipaj pe tură, în condițiile în care 4 angajați ai SAJ Câmpia Turzii sunt izolați la domiciliu.

În aceste condiții, persoanele de la Triteni care așteptau ambulanța au fost nevoite să-și urce ruda într-un autoturism civil și să-l aducă la camera de Gardă a Spitalului „Dr. Cornel Igna”.

De asemenea, SAJ Turda funcționează cu mari dificultăți, lucru semnalat de cetățeni.

„Timpul de raspuns al serviciului medical Turda in urma unui apel la 112 pentru testare COVID, lasa, ca mai toate lucrurile importante din tara noastra mandra, de dorit. Respectul fata de om, la noi, e minunat dar lipseste cu desavarsire!”, spune Crinela Cîmpean, o turdeancă, pe rețelele de socializare!

Ei bine, aici apare o problemă MAJORĂ, întrucât multe persoane nu sunt la curent cu noile paradigme în materie de testare COVID-19. Persoanele cu simptome se pot adresa GRATUIT Policlinicii Oprișani, iar acolo se pot testa fără niciun cost!

De asemenea, în zilele săptămânii, ORICE ROMÂN se poate adresa cabinetului medicului de familie, pentru testare gratuită COVID-19!

Nu trebuie să uităm faptul că Serviciul de Ambulanță Județean este PENTRU URGENȚE, nu pentru „scodolit în nas și gât”!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Tragedie la aeroportul Târgu Mureș – a căzut cu parașuta

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un tânăr,...

8 noi autobuze electrice, achiziționate de Primăria Turda, prin PNRR

A fost depus proiectul pentru achiziția de mijloace de transport public – autobuze electrice în cadrul parteneriatului Turda...

Consult LA OCHI decontat de Casa de Asigurari, LA TURDA

📌Profită de colaborarea noastră cu #CNAS (Turda) - dr. Emanuela Romaniuc - medic specialist oftalmolog 👉suma decontată este cuprinsă...

Doliu la Biblioteca Municipală Turda

Eugen Gergely, un fost angajat al Bibliotecii Municipale „Teodor Murăşanu” Turda a trecut la cele veșnice. Angajații instituției au...
spot_img

STP rămâne operator de transport la Turda până la finele lui 2019

Având în vedere că acordul dintre Municipiul Câmpia Turzii și Societatea de Transport Local expiră în curând, iar o nouă prelungire a acestuia n-a...
%d bloggers like this: