spot_img
spot_img

Servicii profesioniste și dotări de ultimă generație la Spitalul „Dr. Cornel Igna”

spot_img

Unitatea sanitară din municipiul nostru reprezintă, așa cum am spus de mai multe ori, punctul de referință în ceea ce privește acordarea de servicii medicale pentru un areal de peste 70.000 de potențiali pacienți, de la Luna și Călărași, până la Tritenii de Jos, Frata și Ceanu Mare.

Analizând clasificarea pe grupe de vârstă a acestui areal, am identificat mai multe tipuri de afecțiuni cu care populația s-ar putea confrunta.

Unele dintre acestea sunt diabetul și bolile de nutriție, acești inamici tăcuți, nedureroși, dar extrem de periculoși, in special pentru persoanele în etate.

Tocmai din aceste considerente, am găsit oportună înființarea unei secții de diabet și boli de nutriție în Spitalul „Dr. Cornel Igna”.

Iar pentru că o secție medicală trebuie coordonată de un medic specialist, conducerea spitalului a angajat-o pe doamna Dr. Mădălina Cîrjău – medic specialist Diabet zaharat, Nutriție și Boli metabolice.

Absolventă a facultății UMF Carol-Davila București, a urmat rezidențiatul în specialitatea Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, în centrul universitar Cluj-Napoca sub îndrumarea doamnei prof. Gabriela Roman.

Totodată, pentru a amplifica efectele serviciilor de profilaxie, diagnostic și combatere ale acestor afecțiuni, secția a fost dotată cu aparatură de ultimă generație, pornind de la aparate de măsurare a glicemiei, dar și alte aparate și dispozitive medicale.
Program de lucru:
• Luni, Marți, Joi, Vineri 8-15
• Miercuri 11-18
Pentru a obține o programare – consultație diabet, consultație obezitate, consultație dislipidemie, consultație boli metabolice puteți suna la nr. de telefon 0770981412.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

O noua groapa de deseuri la Turda – o noua sesizare la Garda de Mediu

USR PLUS Turda s-a specializat in sesizari. Astfel, Garda...

În anul Centenarului, Republica Moldova prinde rădăcini în județul Cluj

Vicepreședinții Consiliului Județean Cluj, domnii Marius Mînzat și Vakar...

Apele Române: În #Vinereaverde, păstrăm apele curate!🌱

💧ℹȘtiai că în prezent are loc la nivel național...

(VIDEO) Accident cu 4 autoturisme implicate, între Turda și Cluj

4 autovehicule s-au ciocnit, într-o coliziune în lanț petrecută...
spot_img
spot_imgspot_img

Adio, mașini cu volan pe dreapta!

În 24 din cele 25 de accidente rutiere, produse în prima jumătate a acestui an, în care au fost implicate autoturisme cu volanul pe...

Traseul Liniei 17 a Societății de Transport Public se modifică la Turda

Întrucât se execută lucrări de modernizare la intrarea în Salina Turda sitiuată pe str. Salinelor, pentru o perioadă de 6 luni, pentru transportul turiștilor...

Daciana Constantea se lanseaza, oficial, in SHOWBIZZ – a semnat un contract mare de tot!

Acum, micuţa cântăreaţă din Câmpia Turzii, laureată a 104 premii la festivale naţionale şi internaţionale are numele de scenă „Dacianna” şi este reprezentată oficial...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: