spot_img
spot_imgspot_img
Știri din zonăMihai ViteazuȘedință cu scandal la Mihai Viteazu - totul a pornit de la...

Ședință cu scandal la Mihai Viteazu – totul a pornit de la finanțarea echipei de fotbal

Nu de puține ori, fotbalul cauzează probleme în politică și administrație și tot nu de puține ori, prin fotbal se pot „sifona” bani publici.

Pornind de la aceste premize, consilierii locali din comuna Mihai Viteazu au făcut un adevărat „show” atunci când a fost vorba să dezbată contribuția financiară a comunei la bunul mers al Clubului Sportiv Arieșul Mihai Viteazu.

„Avem la dispoziție suma de 360.000 de lei pentru a finanța clubul, în 12 tranșe lunare, începând de la 1 ianuarie. Asta înseamnă 30.000 de lei pe fiecare lună.”, a spus Ioan Zeng, primarul comunei.

Președintele clubului, care este și consilier local, Marian Popescu, a declarat că suma este mică, având în vedere că banii trebuiesc folosiți pentru a finanța patru grupe de juniori, precum și echipa mare, care activează în liga a IV-a.

De aici și până la gâlceavă nu a fost decât un pas.

Luând cuvântul, consilierul local PMP, Paul Olar, l-a luat la rost pe colegul său, Marian Popescu, căruia i-a cerut să aleagă între funcția de președinte al CS Arieșul Mihai Viteazu și cea de consilier local.

„Nu mi se pare normal, moral și legal, ca dumneavoastră să aveți două funcții și să veniți în fața consiliului local în dublă calitate. Alegeți, ori sunteți consilier local, ori sunteți președinte de club. Lăsați pe alții să conducă clubul, există părinți care se pot implica în activitate”, spune Paul Olaru.

Interesant este, DACĂ TOT VORBIM DESPRE LEGALITATE, că Paul Olaru este SINGURUL consilier local al cărui declarație de avere pe anul 2018 (adică, care se depune pentru veniturile realizate în 2017) nu este prezentă pe site-ul comunei Mihai Viteazu.

Gurile rele spun că a fost prezentă pe site, dar că și-a retras-o în momentul în care a fost apostrofat de un coleg pentru faptul că încasează bani din indemnizație pentru creșterea copiilor.

Revenind la discuții, Marian Popescu (despre care avem o mare bănuială că-n această speță s-a aflat în conflict de interese, participând la dezbaterea unui proiect de hotărâre în care avea interes patrimonial) l-a acuzat pe Olaru că vrea să aducă la Mihai Viteazu o altă echipă de fotbal (n.red. Uniți sub Tricolor Cornești, care activează în Liga a V-a).

Ulterior, spiritele s-au calmat, iar consilierii locali au votat pentru finanțarea clubului cu 30.000 de lei pe lună.

- Advertisement -spot_img
spot_img

More From RefleqtMedia

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Mihai Viteazu

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile...

Marie Stadler – cetățeanul de 100 de ani al comunei Mihai Viteazu

Astăzi, primarul comunei Mihai Viteazu, Ioan Zeng, a premiat-o...

Ziua Cepei la Mihai Viteazu, cu Compact și Vlăduța Lupău, cap de afiș

Sambata. 30 septembrie, scena de pe strada Morii din...

Video – Acțiune de ecarisare a maidanezilor, la Mihai Viteazu

7 specimene de câini fără stăpâni au fost capturate...

Primăria Mihai Viteazu, anunț licitație!

                                                                   ANUNȚ 1.Informaţii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea,...

Transilvania Impact angajeaza!

TRANSILVANIA IMPACT IMPORT EXPORT S.R.L angajează pentru Stația de sortare...
- Advertisement -spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: