fbpx
spot_img

Sectia de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Municipal Turda are cei mai buni specialisti si aparatura necesara pentru viitoarele mamici

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

🏥 Secția Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalul Municipal Turda are cei mai buni medici specialiști și aparatura medicală pentru viitoarele mămici și paciente cu diverse patologii ginecologice.

La secția de Obstetrică- Ginecologie veți fi întâmpinați de o echipă tânără, dinamică, cu experiența necesară pentru a trata diverse afecțiuni sau pentru consultații de rutină.

👨‍⚕Șeful secției de obstetrică-ginecologie, domnul doctor Alajmi Mahmoud este medicul primar care coordonează activitatea întregii echipe. Un medic dedicat, specializat în obstetrică-ginecologie, descris de paciente ca fiind un profesionist care oferă tot suportul în actul medical.

Totodată, tratamentele ginecologice și obstetricale sunt oferite într-o manieră profesionistă și cu multă empatie de către medicii din această secție: doamna doctor Giurgea Lucia – medic primar; domnul doctor Ciprian Hălmăgean- medic primar, domnul doctor Costin Radu Lucian- medic primar, domnul doctor Gross Bogdan- medic specialist Obstetrică-Ginecologie și doamna doctor Rusan Octavia Sabina – medic primar Pediatrie din cadrul compartimentului de neonatologie.

Cu acest prilej, vă informăm că în cadrul Spitalului Municipal Turda, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, puteți efectua screening-ul cancerului de col uterin (Babes Papanicolau, HPV).

Pentru ca actul medical să se desfășoare în cele mai bune condiții s-a efectuat modernizarea completă a secției de Obstetrică-Ginecologie. Astfel, au fost realizate următoarele lucrări:
👉s-a renovat podeaua cu rășină epoxidică a întregii secții
👉au fost igienizate toate grupurile sanitare
👉a fost achiziționat mobilier nou pentru depozitarea lenjeriei curate și a materialelor sanitare.
👉sala de operatii destinată intervențiilor chirurgicale obstetricale și ginecologice a fost renovată și dotată cu o masă de operatii și o lampă scilitică modernă.
👉a fost achiziționat un ecograf performant, două monitoare de funcții vitale și un cardiograf nou pentru monitorizarea gravidelor.

Anul acesta, cu sprijinul ROTARACT Turda, secția a fost dotată cu două mese ginecologice electrice, mobilier nou pentru depozitarea medicamentelor, a fost înlocuit întregul instrumentar pentru mici interventii ginecologice și pentru sala de nașteri.

Întregul sistem de iluminat a fost modernizat fiind montate plafoniere LED. De asemenea, saloanele și sălile de tratamente au fost recent igienizate complet.

#SpitalulMunicipalTurda #SecțiaObstetricăGinecologie #PrimăriaMunicipiuluiTurda

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”

„Apă, tu eşti nu numai necesară vieţii, ci eşti însăşi viaţa; eşti bogăţia fără seamăn pe Pământ, tu...

Cetățenii cartierului Șarât vor avea un parc spectaculos

👷🏻Deoarece vremea de afară o permite, echipele Companiei de Salubritate au reluat lucrul la primul parc al cartierului...

Intervenție antitero ACUM la Cluj

Mai multe dube de poliție și trupe antitero au fost văzute de jurnaliștii clujeni la intersecția străzilor Regele...
%d bloggers like this: