Sunday, July 14, 2024
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Știri similare

spot_img

Related Posts

Secretarul de stat MAI, Mihai-Dan Chirică, în vizită la Tîrgu Mureș

Prefectul judeţului Mureş, dr. Lucian Goga, a prezentat joi, 1 februarie 2018, la Sala mare de ședințe a Palatului Administrativ din Târgu Mureș, bilanţul activităților desfășurate de Instituția Prefectului – Județul Mureș în anul 2017.

Şedința de evaluare a rezultatelor activităților desfășurate în anul 2017 a avut loc în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne responsabil pentru relaţia cu Instituţiile Prefectului, comisarul-şef de Poliţie Mihai-Dan Chirică, şi a numeroşi invitaţi, oficialităţi judeţene, foşti şi actuali şefi de instituţii deconcentrate şi militarizate, precum şi reprezentanţi ai partenerilor sociali.

Domnul secretar de stat Mihai-Dan Chirică a transmis felicitări, apreciind că din materialul prezentat rezultă că în centrul preocupărilor Instituției Prefectului – Județul Mureș a stat şi în 2017 cetăţeanul, aşa cum este şi firesc.

El a promis sprijin pentru rezolvarea problemelor de la Serviciile Publice Comunitare pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple şi respectiv Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Mureş.

La finalul evenimentului, prefectul judeţului Mureş, dr. Lucian Goga, i-a înmânat secretarului de stat în M.A.I. Mihai-Dan Chirică o plachetă, mulţumindu-i astfel pentru sprijinul demonstrat şi până în prezent.

spot_img

Popular Articles