spot_img

Secret Santa a venit mai devreme pentru jandarmii clujeni!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

După ce, acum 3 săptămâni, Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj s-a făcut de râsul țării cu pasul de defilare rupt, parcă, din filmele cu proști – acum, instituția „de bătaie” a județului se face, din nou, de râs.

Site-ul strictsecret.ro deținut de jurnalistul, Liviu Alexa, a publicat o serie de imagini și informații compromițătoare, despre purtătoarea de cuvânt a Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, Ramona Pop.

Aceasta apare într-o serie de filmulețe, publicate de site-ul strictsecret.ro, în ipostaze erotice, frecându-se cu frișcă, turnându-și lapte pe trup și comportându-se în totală disonanță cu statutul funcționarilor publici.

Ceea ce este și mai grav e faptul că superiorul său ierarhic, comandantul GMJ Cluj, o APĂRĂ pe Ramona Pop și declară că aceasta nu mai ocupă funcția de purtător de cuvânt al GMJ.

„L-am intrebat pe comandant daca, avand in vedere ipostazele cu caracter sexual ale sunordonatei sale Ramona Pop, ea mai poate detine functia de purtator de cuvant al Jandarmeriei Mobile Cluj. Domnul colonel Clitan ne-a zis ca ea nu mai e „de mult” purtator de cuvant, ca i-a expirat contractul Ramonei Pop, care era temporar. Insa domnul Clitan minte ca si doamna Ramona Pop.

Iata o captura facuta azi de pe site-ul institutiei, unde doamna Ramona Pop figureaza IN CONTINUARE ca purtator de cuvant si persoana desemnata in relatiile cu presa. In fapt, dupa incidentul cu defilarea de la 1 Decembrie, Ramona Pop a fost cea care, in numele Jandarmeriei, a oferit declaratii presei clujene si nationale. Deci, MINCIUNA!”, scrie StrictSecret.ro

 

Iată o parte din „activitatea” domnișoarei, Ramona Pop.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Și-a luat bătaie de la un transgender, în Iulius Mall

Pe rețelele de socializare a apărut o filmare în care un tânăr se ia la bătaie cu un...

Trândăveala Consiliului Județean Cluj alungă investitorii de la Tetarom 5 Luna

Deși în luna februarie se zvonea că un gigant auto ar fi interesat de Parcul Industrial Tetarom 5,...

Tragedie la aeroportul Târgu Mureș – a căzut cu parașuta

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un tânăr,...

A lovit o femeie de 66 de ani cu trotineta ȘI A FUGIT DE LA FAȚA LOCULUI – o cunoașteți?

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație semnalat la data...
spot_img

Exclusiv: Acuzatii la adresa angajatilor de la Centrul de Zi “Clement” din Campia Turzii

O femeie din Campia Turzii s-a adresat site-ului RefleqtMedia dupa ce, spune ea, ar fi fost nedreptatita de angajatii Centrului de Zi Clement. "Ca urmare...
%d bloggers like this: