13.9 C
Turda
Thursday, August 11, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăSeceta face ravagii la Ciurila - Compania de Apă Arieș întrerupe furnizarea...

Seceta face ravagii la Ciurila – Compania de Apă Arieș întrerupe furnizarea apei

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în perioada 05.07.2022 ora 20:00 – 06.07.2022 ora 06:00, în localitatea Ciurila.
 
Ca urmare a fenomenului de secetă accentuată din ultima perioadă, s-a înregistrat o creştere a consumului de apă potabilă la nivelul sistemelor centralizate operate de Compania de Apă Arieș.
 
Astfel, ca urmare a cerinţei crescute de apă la nivelul zonelor de aprovizionare, nu se poate acumula în rezervoarele de stocare suficientă apă pentru a asigura furnizarea în regim continuu. Pentru a permite refacerea rezervei de apă înmagazinată în rezervoare se impune sistarea furnizării de apă în reţeaua de distribuţie. În această situaţie se află și sistemul de alimentare cu apă din localitatea Ciurila.
 
În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei în anumite intervale orare, recomandăm utilizatorilor afectaţi să își facă rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.
La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: