fbpx
spot_img
HomeANALIZĂSe pregătește o apropiere între Alin Tișe și USR Cluj?

Se pregătește o apropiere între Alin Tișe și USR Cluj?

- Advertisement -

Războiul de gherilă dintre Alin Tișe și conducerea centrală a Partidului Național Liberal ar putea genera o schimbare de tactică, politică și chiar partid pentru președintele Consiliului Județean Cluj, așa cum reiese din două „mutări strategice” realizate de Tișe.

În primul rând, în aceeași zi cu vizita lui Ludovic Orban la Cluj, Alin Tișe a făcut următoarele afirmații, pentru RefleqtMedia:

„Nu voi mai accepta ca munca mea din județ sa fie folosită ca exerciții de imagine ale unora care vin in vizita pe aici și apoi pleacă . Sa-și facă imagine cu activitatea și cu realizările lor, dacă o au .
E o chestiune de etica politica .

Oameni incompetenți in județele lor ( care nu au câștigat la vot direct nici o bătălie electorală) vin la Cluj sa se laude cu munca altora iar apoi ne tratează cu lipsa de respect : vezi numirea prefectului de Cluj .

Ne pretind rezultate electorale bune iar apoi prin decizii arbitrare ne îngreunează munca politica din județ și ne afectează negativ electoral .

Oameni inferiori politic vin la Cluj sa se laude cu munca altora .

Am trecut de faza aceasta .
Nu mai impresionează pe nimeni acest comportament politic al unora.

Activitatea mea politica administrativă este cartea mea de vizita .

Politica se schimba . Oamenii trebuie sa se schimbe .
Reformarea PNL este obligatorie .
Un partid nereformat nu poate reforma România .”

Am evidențiat ultima propoziție din tirada președintelui CJ Cluj, deoarece retorica acesteia se apropie foarte mult de retorica utilizată de mai mulți lideri ai USR.

Astfel, după demiterea lui Vlad Voiculescu din conducerea Ministerului Sănătății, atât Voiculescu, cât și alți lideri ai USR au vorbit intens despre REFORMA DIN SĂNĂTATE și REFORMA STATULUI ROMÂN, sintagme care nu au mai fost utilizate în politica românească, cu atâta emfază și entuziasm din perioada Convenției Democratice.

Ei bine, următorul factor care ne determină să credem tot mai mult într-o aliere dintre Alin Tișe și USR Cluj vine de pe rețelele de socializare.

În cursul zilei de ieri, 18 mai 2021, în decurs de 30 de minute, Alin Tișe și USR Cluj au distribuit exact același articol, cu privire la Spitalul Monobloc de Copii Cluj.

Ba mai mult, Consiliul Județean Cluj NU A REMIS nici un comunicat de presă cu privire la acest aspect, lăsând locul multor speculații.

Dacă Alin Tișe va părăsi, sau nu, Partidul Național Liberal, vom vedea abia după congresul privind alegerea președintelui PNL, care este programat în această vară, însă indiciile „în favoarea” unei plecări sunt tot mai evidente.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

EXCLUSIV: Vezi ce declară Marius Nicoară despre trecerea la ALDE

0
În această dimineață, PSNews.ro a publicat o știre potrivit căreia senatorul PNL de Cluj, Marius Petre NICOARĂ, ar fi trecut la ALDE. Jurnaliștii bucureșteni afirmă...

Comentarii

%d bloggers like this: