14.9 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRISe prefigurează, tot mai clar, o candidatură la Primăria Câmpia Turzii

Se prefigurează, tot mai clar, o candidatură la Primăria Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Activitatea politică, dar și de pe rețelele de socializare tot mai constantă și tot mai entuziastă, prezentarea de afișe și bannere care le imită pe cele electorale, precum și unele informații „din culise” cristalizează tot mai clar, imaginea unui candidat la primăria Câmpia Turzii.

Este vorba despre Adrian Mischian, consilier local din partea PMP Câmpia Turzii care, în ultima săptămână și-a accentuat activitatea pe rețelele de socializare, făcând propuneri pentru bugetul local, dar militând și pentru eliminarea pensiilor speciale, totul sub stindardul a două bannere politice similare cu cele electorale.

Se știe despre „populari” că sunt genul care fură startul în campaniile electorale, postând afișe, bannere și fluturași cu însemne politice, dar fără a îndemna la „vot”.

Dar, de ce acum și de ce atât de acerb?

Păi gurile rele din politica de la Câmpia Turzii vorbesc despre o candidatură pe care Petre Pop – actualul președinte PSD, i-ar fi promis-o lui Adrian Mischian, în momentul în care l-a cooptat pe acesta într-o lojă masonică.

De atunci și până acum, Mischian s-a aflat, în mod constant, în tabără alături de PSD, doar că în urmă cu vreo două săptămâni, totul s-a schimbat.

Astfel, în postările sale pe rețelele de socializare ( că, vorba colegului – Ionel Ignat, politrucii din zona Turda – Câmpia Turzii nu mai știu să remită comunicate de presă și cred că rețelele de socializare pot substitui mass-media), Mischian a început să „lovească” atât în PSD, cât și în PNL, lucru pe care nu l-a făcut până acum.

Lumea spune că presupusa promisiune făcută de Petre Pop (neconfirmată în mod oficial) s-ar fi transformat într-un balon de săpun, iar PSD ARE, DEJA, un alt candidat.

Așadar, Mischian nu are decât să-și consolideze atât influența în propriul partid, cât și în raport cu cetățenii din oraș, iar acțiunile sale de „pr” nu fac decât să demonstreze o intenție clară a lui Mischian către candidatura la Primărie din partea PMP.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: