spot_img

Se modifică strategia de vaccinare, la Câmpia Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Încă de la începutul acestei săptămâni, RefleqtMedia v-a informat cu privire la intenția Prefecturii Cluj de restructurare a capacității de vaccinare la nivel județean.

Ei bine, propunerile făcute de subprefectul, Irina Muntean, privind reorganizarea și regândirea sistemului de vaccinare la nivel județean au fost aprobate de CNCAV, astfel că vi le putem expune pe cele mai importante.

Dintr-o discuție avută cu doamna subprefect, am aflat de la dânsa că aproximativ 13 centre de vaccinare din județul Cluj vor avea activitatea suspendată, majoritatea dintre ele începând cu data de 14 februarie.

Printre acestea se numără centrele de la Spitalul Militar, Institutul Oncologic, Institutul Inimii, Liceul de Transporturi, Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”, din și centre de vaccinare din mediul rural, cum ar fi cel de la Călățele.

În ceea ce privește zona Turda – Câmpia Turzii, toate centrele de vaccinare din zonă vor rămâne operaționale, cu o mică excepție.

Este vorba despre centrul de vaccinare de la Baza 71 Aeriană care va fi deschis DOAR cadrelor militare. Astfel, activitatea de vaccinare pentru civili, de la acest centru, va fi restricționată.

Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, Instituția Prefectului județului Cluj să revină cu un comunicat oficial, în care să fie prezentate și noile programe de funcționare ale centrelor de vaccinare.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

DJ Ionuț Petrovan și Compact Paul Ciuci vor face SHOW la zilele orașului!

Vă era dor de distracție, muzică, ringhiș și artificii? Ei bine, așteptarea voastră a luat sfârșit deoarece luna iunie aduce...

Mitropolitul Clujului vine la Câmpia Turzii – va oficia Sfânta Liturghie

Anunțul a fost făcut de părintele, Sebastian Zăhan, în cursul serii de ieri. „Dragii mei, miercuri, 1 iunie, de...

Știrea cititorului: Hrănim câinii vagabonzi cu pungi de carne lăsate în Berc?

O cititoare RefleqtMedia ne-a trimis un set de fotografii cu felul în care persoane necunoscute hrănesc maidanezii din...

Metodologia de atribuire a granturile pentru școlile cu rezultate deosebite, supusă dezbaterii publice de Primăria Câmpia Turzii

În temeiul dispoziţiilor art. 7 alin. (1) și alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în...
spot_img

Alin Sălăjean face senzație în cel mai nou sport !

După ce a fost unul dintre cele mai pitorești personaje ale politicii de la Câmpia Turzii și după ce a reprezentat, cu onoare și...
%d bloggers like this: