fbpx
spot_img
spot_img

Se cere INSOLVENȚA uneia dintre firmele implicate în ample lucrări de modernizare, la Turda și Câmpia Turzii

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Atunci când o societate care are asigurate contracte în valoare de sute de mii de euro și câștigă licitații pe varii proiecte europene devine pasibilă de insolvență, vorbim despre un risc MAJOR atât pentru societatea respectivă, cât și pentru UAT-urile cu care acea societate are contracte.

- Advertisement -
- Advertisement -

Un caz concret este firma ACSA SA din Câmpia Turzii, care are contracte de lucrări semnate pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și apă uzată în zona Turda – Câmpia Turzii.

Societatea, care în urmă cu câțiva ani și-a schimbat patronatul, este parteneră în proiectul Companiei de Apă Arieș, iar o eventuală procedură de insolvență ar da, grav, peste cap calculele în ceea ce privește finalizarea proiectelor în care ACSA SA este implicată.

Tocmai din acest motiv, vestea potrivit căreia o altă societate cere, în instanță, declararea insolvenței ACSA SA nu este una tocmai de bun augur.

Vorbim despre dosarul 3402/117/2021, de la Tribunalul Specializat Cluj, în care societatea Bencomp SRL, producător de profile din lemn compozit, solicită insolvența „jucătorului” de pe piața de construcții din zona Turda – Câmpia Turzii.

Instanța încă nu a stabilit un prim termen pentru proces.

ACSA SA lucrează pe mai multe tronsoane, atât la Turda, cât și la Câmpia Turzii, atât la proiectele de apă-canal, cât și la cele de modernizare a coridoarelor principale ale Turzii.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: