spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Scrisoarea unui elev de la Colegiul Tehnic Victor Ungurean catre primarul Campiei Turzii

Dragă domnule primar,

Mă adresez dumneavoastră în numele colegilor mei de la Liceul Victor Ungureanu din Câmpia Turzii pentru a exprima profunda noastră dezamăgire față de starea precară a împrejurimilor școlii noastre și a lipsei de progres în ceea ce privește curățenia și ordinea din zonă.Este profund regretabil că, deși trecem zilnic prin aceste locuri, ne confruntăm cu o mizerie și dezorganizare de neînchipuit.

Ne simțim nedreptățiți și neglijați de autoritățile locale deși suntem tinerii care vor construi viitorul acestei țări. Este o realitate tristă că curtea școlii noastre nu a suferit nicio schimbare semnificativă în ultimii 8 ani, ceea ce nu face decât să sublinieze lipsa de implicare și atenție acordată educației și mediului în care ne desfășurăm activitatea.Sunt profund dezamăgit de lipsa de progres și de atenția acordată problemelor noastre.

Este inacceptabil ca tinerii să simtă că sunt ignorați și nu sunt luați în seamă în ceea ce privește viitorul lor. Avem convingerea că suntem capabili să contribuim la dezvoltarea comunității noastre, dar avem nevoie de sprijin și de exemplu din partea celor care sunt în poziții de autoritate.Dorim să subliniem că, în calitate de tineri, nu ne mai este frică să ne exprimăm opinia și să cerem ceea ce ne este necesar pentru a ne asigura un mediu propice pentru educație și dezvoltare.

Ne bazăm pe tinerii noștri părinți și pe propriile noastre convingeri pentru a lupta pentru un viitor mai bun, iar lipsa de încredere în autoritățile locale a devenit din ce în ce mai evidentă.Vă cerem, domnule primar, să acordați atenția cuvenită problemei noastre și să ne oferiți promisiuni concrete și soluții viable pentru îmbunătățirea condițiilor din împrejurimile școlii noastre.

Avem nevoie de un mediu curat, sigur și armonios pentru a ne putea desfășura activitățile școlare într-un mod optim.Vă rugăm să nu mai neglijați aceste aspecte deoarece sunt fundamentale pentru bunăstarea și viitorul nostru.

Vrem să avem încredere în autoritățile locale și să ne simțim sprijiniți și încurajați în eforturile noastre.Sperăm că veți lua în considerare apelul nostru și că veți acționa în consecință pentru a remedia situația actuală.

Suntem dispuși să participăm activ la proiectele care vizează ameliorarea mediului în care trăim și învățăm, dar avem nevoie de un parteneriat real și eficient cu administrația locală pentru a putea realiza acest lucru.

Vă mulțumim pentru atenția acordată acestui mesaj și sperăm că veți lua măsuri în vederea îmbunătățirii situației noastre.

Cu stimă,

Un elev de la Liceul Victor Ungureanu din Câmpia Turzii

spot_img
spot_img
spot_img