fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri din zonăSănduleștiȘcolile și grădinițele din Tureni, Săndulești și Petreștii de Jos intră în...

Școlile și grădinițele din Tureni, Săndulești și Petreștii de Jos intră în scenariul 2

spot_img

Doar o săptămână a reușit comuna Tureni să-și mențină unitățile școlare și preșcolare în scenariul 1. 

În conformitate cu prevederile celei mai noi hotărâri adoptate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, Școlile și Grădinițele din Tureni, Săndulești și Petreștii de Jos, alături de alte comune din județul Cluj, intră în scenariul 2.

Cu alte cuvinte, la școală vor mai merge doar preșcolarii, clasele primare și terminale, urmând ca elevii claselor a V-a, a VI-a și a VII-a să urmeze cursurile în format ONLINE.

❗ Comunicat de presă – Hotărârea CJSU Cluj nr. 12 din 19.02.2021 privind modificarea scenariilor de funcționare pentru unele unități de învățământ preuniversitar de pe raza județului Cluj

➡️ Având în vedere adresa Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj din 19.02.2021 privind situația epidemiologică la nivelul fiecărei localități din județul Cluj și adresa Inspectoratului Școlar Județean Cluj din 19.02.2021, cuprinzând solicitările de modificare ale scenariilor de organizare și funcționare, la propunerea Consiliilor de Administrație ale unor unități de învățământ preuniversitar de pe raza județului Cluj , avizate de Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, CJSU Cluj a hotărât următoarele:

➡️ Se aprobă, începând cu data de 22.02.2021, modificarea scenariilor de funcționare pentru unele unități de învățământ preuniversitar de pe raza județului Cluj, conform Anexei nr. 1 care face parte integrantă hotărâre.

➡️ Hotărârea nr. 12 a CJSU Cluj poate fi consultată accesând link-ul: https://cj.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/37/2021/02/HCJSU-nr-12-din-19.02.2021.pdf”, se arată în comunicatul remis de subprefectul de Cluj, Irina Munteanu.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: